Blazer voor dames Soaked in Luxury Shirley Allover

Blazer voor dames Soaked in Luxury Shirley Allover

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

-20%
Ontdek de dameskleding Blazer Soaked in Luxury Shirley Allover , een must-have van het Deense merk voor een vrouwelijke en trendy look!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Blazer voor dames Soaked in Luxury Shirley Allover

Deze blazer van Soaked in Luxury is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. De Shirley Allover is een elegante en verfijnde blazer die een vleugje klasse toevoegt aan al je outfits.

Deze blazer is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt je optimaal comfort terwijl hij toch elegant blijft. De slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je een chique, vrouwelijke look.

Shirley Allover is voorzien van een delicaat, verfijnd patroon door de hele stof heen, wat een vleugje originaliteit toevoegt aan deze klassieke blazer. Perfect voor een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of zelfs een speciale gelegenheid.

De blazer Soaked in Luxury Shirley Allover voor dames is de perfecte keuze voor wie zich in stijl wil onderscheiden. Het tijdloze ontwerp maakt het een kledingstuk dat je seizoen na seizoen opnieuw kunt dragen.

Wacht niet langer om deze blazer aan je collectie toe te voegen en trakteer jezelf op een stijlvolle en trendy look. Bestel je Shirley Allover nu en maak indruk met je unieke stijl.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407606-302593
Kleur kelpdier
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene