Dameslaarzen Bronx Be-lla

Dameslaarzen Bronx Be-lla

Beginnend op: € 181,45

€ 112,49

-38%
Kies voor elegantie en kwaliteit met Bronx Be-lla enkellaarsjes voor dames. Een merk dat bekend staat om zijn trendy schoenen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 181,45

€ 112,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Bronx Be-lla

Val op met deze prachtige dames enkellaarsjes van Bronx Be-lla! Het merk Bronx staat bekend om zijn trendy schoeisel van hoge kwaliteit en deze enkellaarsjes zijn daarop geen uitzondering. Met hun elegante design en ongeëvenaarde comfort zul je ze nooit meer willen verlaten.

Deze laarsjes zijn speciaal gemaakt voor vrouwen en zijn zowel vrouwelijk als gedurfd. Hun elegante silhouet en details maken ze een perfecte keuze om een vleugje verfijning toe te voegen aan elke outfit. Of je ze nu draagt bij een jurk, jeans of rok, deze laarzen maken je look perfect af.

De Bronx Be-lla enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een duurzame investering in je garderobe zijn. Het leren bovenwerk is zowel slijtvast als soepel en biedt optimaal comfort voor je voeten. De rubberen buitenzool biedt maximale grip, zodat je overal met vertrouwen kunt lopen.

Naast comfortabel en stijlvol zijn deze laarzen ook praktisch. Dankzij de ritssluiting aan de zijkant zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor vrouwen die altijd onderweg zijn. Je kunt ze de hele dag dragen zonder enig ongemak, of het nu voor een dag op het werk is of een avondje uit in de stad.

Met Bronx Be-lla enkellaarsjes voor dames weet je zeker dat je overal de aandacht trekt. Voeg ze toe aan je schoenencollectie en je zult er geen spijt van krijgen. Wacht dus niet langer, koop nu deze elegante enkellaarsjes van hoge kwaliteit en maak je look compleet in stijl!

Extra informatie

Merk Bronx
Fabrikant SKU 34316-A-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene