Vrouwenslippers Havaianas Slim Metal Logo And Crystal

Vrouwenslippers Havaianas Slim Metal Logo And Crystal

Beginnend op: € 40,33

€ 28,56

-29%
Elegantie en comfort in de zomer met Havaianas Slim Metal Logo And Crystal teenslippers voor dames. Voeg een vleugje glamour toe aan je outfits.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 28,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenslippers Havaianas Slim Metal Logo And Crystal

Ontdek de Havaianas Slim Metal Logo And Crystal teenslippers voor dames, de perfecte keuze om een vleugje glamour aan je zomerse outfits toe te voegen. Deze teenslippers zijn gemaakt door het beroemde merk Havaianas en combineren comfort en stijl voor een elegante, casual look.

Het slanke, vrouwelijke silhouet van deze teenslippers maakt ze een must-have accessoire voor warme zomerdagen. Het metalen Havaianas logo en de delicaat ingelegde kristallen voegen een vleugje verfijning toe aan deze klassieke teenslippers. Je zult zeker opvallen in de menigte met deze glanzende, elegante details.

Deze teenslippers zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en bieden uitzonderlijk comfort. De zachte rubberen zool past zich perfect aan de vorm van je voet aan, zodat je de hele dag kunt lopen zonder moe te worden. Bovendien zorgt de antislipzool voor optimale grip op alle oppervlakken.

Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij tous bij elke stijl. Of je ze nu draagt voor een dagje op het strand, een wandeling door de stad of een avondje uit op het terras, ze zullen je onmisbare modepartner zijn. Door hun veelzijdigheid zijn ze ook een perfecte keuze voor op vakantie, omdat ze gedragen kunnen worden met een strandoutfit of met een elegante jurk voor een avondje uit in de stad.

Verwen jezelf met slippers van Havaianas Slim Metal Logo And Crystal, een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar ultiem comfort zonder stijl op te offeren. Voeg een vleugje glamour toe aan je zomerse outfits en laat je verleiden door de tijdloze charme van het merk Havaianas. Bestel nu en maak je klaar voor een zomer vol elegantie en comfort.

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4129769-3581
Kleur goudroos
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1