Damessandalen Havaianas Una Manga

Damessandalen Havaianas Una Manga

Beginnend op: € 45,38

€ 31,70

-30%
Verwen jezelf met de onvergelijkbare stijl en het comfort van Havaianas Una Manga damessandalen, ontworpen door het beroemde Braziliaanse merk. Een must-have!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 31,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Havaianas Una Manga

Ontdek de ultieme elegantie en comfort van de damessandalen Havaianas Una Manga. Ontworpen door het beroemde Braziliaanse merk Havaianas, zijn deze sandalen speciaal gemaakt voor modieuze vrouwen die houden van de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Met hun unieke ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zijn deze sandalen een must-have voor alle fashionista's. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een perfecte pasvorm voor maximaal comfort, de hele dag lang. Of je nu op het strand loopt of door de stad slentert, Havaianas Una Manga sandalen zullen je vergezellen in stijl en lichtheid.

Hun elegante, kleurrijke ontwerp voegt een vleugje plezier toe aan al je zomerse outfits. Of je nu kiest voor een luchtige jurk of een casual short, deze sandalen passen perfect bij je persoonlijke stijl. Bovendien geeft hun rubberen antislipzool je perfecte grip op tous alle soorten ondergrond, zodat je je veilig en zelfverzekerd kunt voortbewegen.

Havaianas Una Manga sandalen zijn ook uiterst praktisch en gemakkelijk te onderhouden. Dankzij het waterbestendige materiaal zijn ze perfect voor een dagje aan het strand of bij het zwembad. Bovendien gaan deze sandalen dankzij hun hoogwaardige constructie lang mee, zodat je ze seizoen na seizoen kunt dragen.

Of je nu een zonnige dag op het strand of een avondje uit in de stad plant, Havaianas Una Manga damessandalen zullen je ideale metgezel zijn. Wacht niet langer om jezelf te trakteren op ultieme stijl en comfort met deze must-have sandalen van Havaianas. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet van een zomer vol stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4149609-5559
Kleur caja geel
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1