Sneakers KangaROOS

Sneakers KangaROOS

Beginnend op: € 110,87

€ 99,77

-10%
De KangaROOS Aussie Mono trainers bieden een unieke stijl met hun verborgen zak. Wees trendy met KangaROOS.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,87

€ 99,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sneakers KangaROOS

KangaROOS Aussie Mono trainers zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Ontworpen door het beroemde merk KangaROOS, zijn deze trainers een echte must-have voor modeliefhebbers.

Met een bovenwerk van hoogwaardig synthetisch leer bieden deze sportschoenen een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning voor je voeten. De robuuste rubberen zool zorgt voor perfecte grip op alle ondergronden, zodat je veilig en met vertrouwen kunt lopen.

Het ontwerp in één kleur geeft deze sneakers een modern en stijlvol look, perfect voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een ontspannen dagje in de stad of een intensieve trainingssessie, met KangaROOS Aussie Mono trainers ga je er in stijl op uit.

Deze sportschoenen zien er niet alleen geweldig uit, ze bieden ook uitzonderlijk comfort dankzij de dempende binnenzool en het innovatieve dempingssysteem. Je kunt deze sportschoenen dus de hele dag dragen zonder je moe of ongemakkelijk te voelen.

De KangaROOS Aussie Mono trainers zijn ook erg praktisch dankzij hun vetersluiting, waarmee je ze naar wens kunt afstellen voor optimale ondersteuning.

Kortom, KangaROOS Aussie Mono trainers zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een schoen die trendy, comfortabel en van hoge kwaliteit is. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet elke dag van een onvergelijkbare stijl!

Extra informatie

Merk KangaROOS
Fabrikant SKU 47295-000-2244
Kleur steengroeve
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene