Sneakers KangaROOS

Sneakers KangaROOS

Beginnend op: € 141,12

€ 127,00

-10%
Ontdek KangaROOS Coil R3 trainers, een mix van stijl en comfort voor een trendy look in elke omstandigheid.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,12

€ 127,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sneakers KangaROOS

KangaROOS Coil R3 trainers zijn de ultieme fusion van stijl en technologie. Met hun unieke design en iconische branding zijn deze trainers een must-have voor alle modeliefhebbers. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk KangaROOS en bieden uitzonderlijke kwaliteit en een comfortabele port ervaring.

Het meest opvallende kenmerk is het R3-spoelsysteem, dat garant staat voor superieure demping en ondersteuning als je in beweging bent. Deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van atleten en actieve mensen, zodat je de hele dag optimaal comfort hebt.

Deze sportschoenen zijn ontworpen om licht en duurzaam te zijn, waardoor ze een ideale keuze zijn voor sportactiviteiten of dagelijks gebruik. De rubberen zool van hoge kwaliteit biedt uitzonderlijke grip op alle ondergronden, zodat je je met vertrouwen kunt bewegen.

KangaROOS Coil R3 trainers zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een unieke stijl. Het elegante ontwerp maakt ze tot een modeaccessoire dat bij elke outfit gedragen kan worden. Of je nu sport of door de stad slentert, deze sportschoenen voegen een vleugje stijl toe aan je look.

Deze sportschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee. De stevige constructie en aandacht voor detail maken ze tot een betrouwbaar, slijtvast product dat je op al je avonturen zal vergezellen.

Kortom, KangaROOS Coil R3 trainers zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar uitzonderlijke stijl en functionaliteit. Met hun R3-spoelsysteem, comfort en duurzaamheid zullen deze sportschoenen zeker je favoriete paar schoenen worden. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en ontdek zelf waarom KangaROOS trainers een kwaliteitskeuze zijn voor mode- en prestatiebewuste mensen.

Extra informatie

Merk KangaROOS
Fabrikant SKU 47320-000-2248
Kleur ultiem grijs/geel
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene