Dameshemd CULTURE Emma

Dameshemd CULTURE Emma

Beginnend op: € 90,70

€ 56,22

-38%
Ontdek de tijdloze elegantie van het damesshirt CULTURE Emma. Geef je outfit een geraffineerde touch met dit veelzijdige kledingstuk.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 56,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd CULTURE Emma

Het CULTURE Emma damesshirt is een veelzijdig en elegant kledingstuk dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Ontworpen door CULTURE, combineert dit overhemd stijl en comfort perfect voor een vrouwelijk, on-trend silhouet.

Met zijn zachte, lichtgewicht stof is dit overhemd perfect voor alle seizoenen. Het tijdloze ontwerp maakt het een essentiële basic voor je garderobe. Of je het nu draagt voor een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een speciale gelegenheid, met het CULTURE Emma damesshirt zie je er op je best uit en voel je je zelfverzekerd en stijlvol.

De slanke pasvorm van dit overhemd laat je rondingen beter uitkomen en benadrukt je vrouwelijkheid. Delicate details zoals parelmoeren knopen en knoopmanchetten geven het overhemd een extra vleugje elegantie. Dankzij de klassieke kraag en lange mouwen kun je het op verschillende manieren dragen, passend bij jouw persoonlijke stijl.

Dit overhemd is verkrijgbaar in een reeks tijdloze, neutrale kleuren en past bij elke smaak en gelegenheid. Combineer het met een getailleerde broek voor een professionele look, of met een jeans voor een meer casual look. De mogelijkheden zijn eindeloos met het damesshirt CULTURE Emma.

Dit overhemd is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen elegant, maar ook duurzaam. Je kunt het keer op keer dragen zonder afbreuk te doen aan het comfort en de kwaliteit. Het is ook gemakkelijk te onderhouden: gewoon wassen in de wasmachine op lage temperatuur en strijken op lage temperatuur om het in perfecte staat te houden.

Als milieuvriendelijk modemerk zet CULTUREengage zich in voor het gebruik van duurzame materialen en ethische productiepraktijken. Als je een damesshirt van CULTURE Emma koopt, koop je niet alleen een kwaliteitskledingstuk, maar steun je ook een verantwoordelijk merk.

Kijk niet verder dan CULTURE Emma voor het perfecte overhemd voor elke gelegenheid. Voeg het nu toe aan je garderobe en geniet van een tijdloze, elegante stijl voor alle seizoenen.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110190-105344
Kleur valk streep mix
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1