Dameshemd CULTURE Marina

Dameshemd CULTURE Marina

Beginnend op: € 80,62

€ 64,49

-20%
Ontdek het damesshirt CULTURE Marina, het perfecte stuk voor een elegante, casual look. Nu verkrijgbaar.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,62

€ 64,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd CULTURE Marina

Het CULTURE Marina damesshirt is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegant en casual overhemd. Ontworpen door CULTURE, is dit overhemd een ware ode aan vrouwelijkheid en tijdloze stijl.

Met zijn strakke ontwerp en verfijnde details heeft het CULTURE Marina overhemd een slanke pasvorm die met het vrouwelijke silhouet verbetert. Het is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en combineert comfort en elegantie om je bij alle gelegenheden te vergezellen.

Het is een echt veelzijdig overhemd dat zowel op kantoor als 's avonds gedragen kan worden. De klassieke kraag en discrete knopen voegen een vleugje soberheid en verfijning toe, terwijl de borstzakken een praktische, casual touch toevoegen.

Het overhemd CULTURE Marina is niet alleen elegant, maar ook heel onderhoudsvriendelijk. Dankzij de slijtvaste stof kan het in de wasmachine worden gewassen zonder kleur- of vormverlies. Bovendien kreukt het niet snel, waardoor het een ideale keuze is voor drukke, actieve vrouwen.

Dit shirt is verkrijgbaar in een reeks modieuze kleuren en past bij alle stijlen en persoonlijkheden. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke look look door het te dragen met een getailleerde broek of een meer casual stijl met een spijkerbroek, het CULTURE Marina overhemd zal in alle omstandigheden je modieuze bondgenoot zijn.

En last but not least past dit overhemd perfect bij de lichaamsvormen van vrouwen. Of je nu een slank figuur hebt of meer voluptueus, het past zich aan je lichaam aan voor optimaal comfort. Dus aarzel niet, voeg het CULTURE Marina damesshirt toe aan je garderobe en laat je verleiden door zijn tijdloze elegantie.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110256-500013
Kleur lente gardenia
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1