damessjaal CULTURE Banda

damessjaal CULTURE Banda

€ 20,12

€ 16,09

-20%
Ontdek de damessjaal CULTURE Banda, het essentiële accessoire om je outfit elegant en stijlvol af te maken, getekend door het merk CULTURE.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

damessjaal CULTURE Banda

De damessjaal CULTURE Banda is het perfecte accessoire om je outfit stijlvol en elegant af te maken. Ontworpen door CULTURE, is deze sjaal speciaal gemaakt voor vrouwen en benadrukt hun vrouwelijkheid en unieke persoonlijkheid.

Het merk CULTURE staat bekend om zijn originele en tijdloze creaties en de sjaal van Banda is daarop geen uitzondering. Het moderne, verfijnde ontwerp maakt het een veelzijdig accessoire, geschikt voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een chique avond of een casual dagje uit, deze sjaal past bij je stijl en geeft je outfit een vleugje verfijning.

Deze sjaal is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als licht, waardoor hij je optimaal comfort biedt en je beschermt tegen de kou. De hoogwaardige stof trekt na verloop van tijd niet krom, zodat je verzekerd bent van een sjaal die lang meegaat.

Het Banda patroon is de handtekening van het merk CULTURE. De geometrische lijnen en levendige kleuren geven de sjaal een dynamische, moderne touch. De sjaal is gemakkelijk te combineren met verschillende outfits en voegt een vleugje kleur toe aan je garderobe.

Deze sjaal is ideaal als cadeau of om jezelf te verwennen en zal in de smaak vallen bij alle vrouwen die op zoek zijn naar een accessoire dat zowel trendy als tijdloos is. Wacht dus niet langer en voeg deze damessjaal CULTURE Banda toe aan je collectie accessoires en laat je verleiden door zijn charme en unieke stijl.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110446-105680
Kleur groen plein
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1