Dames winterlaarzen Be Lenka Sierra

Dames winterlaarzen Be Lenka Sierra

Beginnend op: € 200,66

€ 160,53

-20%
Blijf deze winter warm en stijlvol met Barebarics Sierra leren dameslaarzen. Ze zijn comfortabel, zacht en duurzaam en perfect voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 200,66

€ 160,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames winterlaarzen Be Lenka Sierra

Productinformatie
Materiaal: leer (gesneden leer)
Voering: fleece
Buitenzool: TPU

Be Lenka leren winterlaarzen voor blote voeten Sierra zijn stijlvolle, technologisch geavanceerde schoenen voor koud weer. Het gebruikte leer is waterafstotend*.

Be Lenka winterlaarzen zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit. Het gebruik van fleece-isolatie garandeert een aangenaam droog en warm gevoel. De laarzen zijn duurzaam, flexibel en soepel. Dankzij het vergrote voorste deel bij de tenen bieden ze comfort en kunnen ze de voet op natuurlijke wijze bewegen zonder beperkingen. Ze drukken niet op de tenen, beperken ze niet en vervormen ze niet. De laarzen bieden de hele dag comfort. De zool van 4 mm is flexibel en soepel. De UrbanComfort zool is ontworpen voor dagelijks comfort op blote voeten. De nieuwe TR compound biedt uitstekende slijtvastheid met behoud van uitstekende flexibiliteit.

Mensenvoeten zijn van nature gebouwd voor natuurlijke, onbeperkte beweging. Be Lenka blotevoetsschoenen ondersteunen alle natuurlijke eigenschappen van de voeten en laten ze volledig vrij en natuurlijk functioneren, zonder enige beperking. Blotevoetsschoenen zijn een perfecte imitatie van lopen op blote voeten, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Soort schoeisel: winterwandelschoenen

Extra informatie

Merk Be Lenka
Fabrikant SKU 51816209-3
Kleur donkerbruin
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene