Vrouwenarmband Adore 5260435 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5260435 [Grootte 6 cm]

€ 109,91

€ 52,64

-52%
Ontdek de Adore 5260435 armband, een elegant en verfijnd sieraad voor een vleugje glamour getekend Adore. Wacht niet te lang!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5260435

De Adore 5260435 armband is een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje glamour aan je outfit zal toevoegen. Gemaakt door Adore, het is ontworpen voor vrouwen die graag opvallen en hun vrouwelijkheid laten gelden.

Deze armband is een waar symbool van liefde en bewondering, met zijn delicate ontwerp en zorgvuldige details. De glinsterende parels en fonkelende kristallen die de armband sieren voegen een vleugje schoonheid en verfijning toe.

Als vrouw verdien je een sieraad dat je sterke en elegante persoonlijkheid weerspiegelt. De Adore 5260435 armband is de perfecte keuze om je look aan te vullen en een vleugje glamour toe te voegen aan elke outfit. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of om elke dag te dragen, deze armband zal een waardevolle aanvulling zijn op je sieradencollectie.

Deze armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als comfortabel om te dragen. De stevige sluiting zorgt ervoor dat hij de hele dag goed blijft zitten zonder dat je je ongemakkelijk voelt. Bovendien is hij hypoallergeen, waardoor hij ideaal is voor de gevoelige huid.

De Adore 5260435 damesarmband is ook een uitstekend cadeau voor je naasten. Of het nu voor een verjaardag is, Valentijnsdag of gewoon om je liefde en waardering te tonen, dit sieraad zal zeker gewaardeerd en gekoesterd worden. Geef het aan je moeder, zus, beste vriendin of een andere speciale vrouw in je leven, en elle zal verrukt zijn van de tijdloze schoonheid en elegantie.

Dankzij het veelzijdige ontwerp kan deze armband bij elke outfit gedragen worden, of het nu voor een formele of casual gelegenheid is. Het zal een vleugje verfijning toevoegen aan je zwarte jurkje of je kantooroutfit perfect aanvullen. Je kunt hem ook combineren metautres armbanden voor een trendy, meer persoonlijke look.

Kortom, de Adore 5260435 damesarmband is een elegant, tijdloos sieraad, ontworpen voor vrouwen die zich graag mooi en zelfverzekerd voelen. Voeg hem vandaag nog toe aan je sieradencollectie en laat hem schitteren om je pols met sprankeling en verfijning.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5260435
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1