Vrouwenarmband Adore 5260437 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5260437 [Grootte 6 cm]

€ 109,91

€ 87,93

-20%
Ontdek de Adore 5260437 armband, een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje charme toevoegt aan je outfit. Door Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5260437

De Adore 5260437 armband is een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje charme toevoegt aan je outfit. Ontworpen door het merk Adore, is deze armband speciaal gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar een chique, tijdloze accessoire.

Het ontwerp van deze armband is zowel modern als tijdloos, waardoor het een veelzijdig accessoire is dat voor alle gelegenheden gedragen kan worden. De combinatie van hoogwaardig roestvrij staal en fonkelende kristallen maakt deze armband tot een echt kwaliteitssieraad dat nooit uit de mode zal raken.

De Adore 5260437 damesarmband is zo ontworpen dat hij perfect past om alle polsmaten, dankzij de verstelbare ketting. Bovendien zorgt de veilige sluiting ervoor dat de armband de hele dag goed blijft zitten.

Deze armband is perfect voor vrouwen die graag een vleugje glamour toevoegen aan hun look, of het nu voor een formeel avondje uit is of voor een meer casual outfit. Je kunt hem ook cadeau geven aan een geliefde, want hij wordt geleverd in een doosje Adore, klaar om cadeau te geven.

Als gerenommeerd sieradenmerk gebruikt Adoreengage alleen de beste materialen voor zijn creaties. Elk sieraad wordt zorgvuldig vervaardigd om uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid op de lange termijn te garanderen.

De Adore 5260437 damesarmband is de perfecte keuze voor wie houdt van sieraden die zowel elegant als tijdloos zijn. Voeg dit must-have accessoire dus vandaag nog toe aan je sieradencollectie.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5260437
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1