Jas Helly Hansen tromsoe

Jas Helly Hansen tromsoe
Beginnend op: € 332,75
Trotseer de elementen met de Helly Hansen Tromsoe jas, de must-have van het merk dat bekend staat om zijn expertise in outdoorkleding.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Jas Helly Hansen tromsoe

De Helly Hansen Tromsoe jas is het ideale kledingstuk voor avonturiers die op zoek zijn naar comfort en bescherming. Het merk Helly Hansen, dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit, stelt niet teleur met dit topmodel.

De Tromsoe jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de meest extreme weersomstandigheden te weerstaan. Of je nu in de bergen, op zee of in de stad bent, hij beschermt je tegen wind, regen en sneeuw dankzij het waterdichte en ademende membraan.

Het ontwerp van deze jas is zowel elegant als functioneel. De gestroomlijnde styling past bij elke outfit en dankzij de vele zakken kun je je spullen veilig opbergen. Bovendien beschermt de verstelbare, afneembare capuchon je tegen de elementen zonder afbreuk te doen aan je champ van vision.

De Helly Hansen Tromsoe jas biedt ook veel comfort dankzij de zachte, warme fleece voering. Je kunt dus genieten van je buitenactiviteiten zonder je zorgen te maken over de kou. Bovendien geven de smalle pasvorm en verstelbare manchetten je optimale bewegingsvrijheid.

Dit jack heeft ook praktische details zoals ritsen onder de armen voor optimale ventilatie en een hoogwaardige YKK-rits voor maximale duurzaamheid. Bovendien is het Bluesign®-gecertificeerd, wat garandeert dat de gebruikte materialen milieuvriendelijk zijn.

Of je nu een sportliefhebber bent outdoor of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitsjack om de elementen dagelijks te trotseren, het Helly Hansen Tromsoe jack zal aan al je verwachtingen voldoen. Wacht dus niet langer en voeg hem toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53074-606
Kleur diepe fjord
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten