Verstelbare damesarmband Adore 5375466

Verstelbare damesarmband Adore 5375466

€ 84,70

€ 67,76

-20%
Ontdek de elegantie en finesse van de verstelbare damesarmband Adore 5375466, een must-have sieraad voor vrouwen van het merk Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Verstelbare damesarmband Adore 5375466

De verstelbare damesarmband Adore 5375466 is een elegant en verfijnd sieraad, speciaal ontworpen voor vrouwen. Vervaardigd door Adore, is deze armband een waar symbool van vrouwelijkheid en verfijning.

Het ontwerp van deze armband is zowel modern als tijdloos. De verzilverde metalen schakels lopen sierlijk en delicaat in elkaar over en creëren een elegant, gestroomlijnd patroon. De armband is ook versierd met kleine fonkelende kristallen, die een vleugje schittering en glamour toevoegen.

Dankzij de praktische sluiting past deze verstelbare armband perfect bij alle lichaamsvormen. Je kunt hem dus dragen zoals jij wilt, losser of strakker. Bovendien kun je hem dankzij zijn lichtheid de hele dag dragen zonder enig ongemak.

Dit sieraad is ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu voor een formeel avondje uit is, een dag op kantoor of gewoon om een vleugje elegantie toe te voegen aan je alledaagse outfit, de Adore armband zal je beste bondgenoot zijn. Het voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit en sublimeert je pols in een oogwenk.

Deze armband is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook van topkwaliteit. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is sterk en duurzaam. Je zult hem jarenlang kunnen dragen zonder dat hij verslechtert.

De Adore 5375466 verstelbare damesarmband is ook een perfect cadeau voor je naasten. Of het nu voor een verjaardag, Kerstmis of gewoon om iemand een plezier te doen is, dit sieraad zal zeker gewaardeerd worden door alle vrouwen. Het tijdloze ontwerp en de kwaliteit maken het tot een cadeau dat jarenlang gekoesterd zal worden.

Door te kiezen voor de Adore 5375466 verstelbare armband voor vrouwen, kies je voor een chique, geraffineerd sieraad dat met je vrouwelijkheid zal versterken. Aarzel niet om jezelf te trakteren op dit onmisbare sieraad dat een vleugje glamour zal toevoegen aan al je outfits.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5375466
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1