Vrouwenarmband Adore 5375468 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5375468 [Grootte 6 cm]

€ 109,91

€ 52,64

-52%
Val op met de Adore 5375468 armband, een verfijnd, elegant sieraad speciaal ontworpen voor de moderne vrouw.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5375468

De Adore 5375468 armband is een elegant en verfijnd sieraad dat je pols zal opvrolijken. Gemaakt door het beroemde merk Adore, is deze armband ontworpen voor vrouwen die elegantie en moderniteit graag combineren.

Het ontwerp van deze armband is gewoon opmerkelijk. Hij bestaat uit een fijne verzilverde metalen ketting versierd met delicate strassteentjes en een hartvormige hanger. De hanger is gegraveerd met het Adore merklogo, wat een extra vleugje verfijning toevoegt aan dit sieraad.

Deze damesarmband van Adore is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu voor een geklede avond is of voor een meer casual outfit, het zal een vleugje glamour toevoegen aan je look. Het tijdloze ontwerp maakt het een tijdloos accessoire dat je seizoen na seizoen kunt dragen, zonder ooit moe te worden.

Kwaliteit is een prioriteit voor het merk Adore en dat zie je terug in deze armband. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en uitzonderlijke schittering te garanderen. Bovendien is deze armband hypoallergeen, waardoor het de perfecte keuze is voor mensen met een gevoelige huid.

Deze damesarmband van Adore is niet alleen een modesieraad, maar ook een symbool van liefde en genegenheid. Daarom kan het een ideaal cadeau zijn voor je vrouw, vriendin of dochter. Geef haar deze armband om te laten zien hoeveel point elle voor je betekent en om haar aan je liefde te herinneren elke keer alselle hem draagt.

Kortom, de Adore 5375468 damesarmband is een tijdloos mooi sieraad, ontworpen voor vrouwen die graag opvallen door hun elegantie en vrouwelijkheid. Voor jezelf of als cadeau, deze armband zal alle vrouwen bekoren die op zoek zijn naar een chique, verfijnd accessoire. Voeg hem vandaag nog toe aan je juwelencollectie!

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5375468
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1