Verstelbare damesarmband Adore 5375471

Verstelbare damesarmband Adore 5375471

€ 99,83

€ 74,87

-25%
Ontdek elegantie en verfijning met de verstelbare armband Adore, een essentieel vrouwelijk accessoire voor al je outfits.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Verstelbare damesarmband Adore 5375471

De verstelbare damesarmband Adore 5375471 is een elegant, vrouwelijk accessoire dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Ontworpen door het merk Adore, is deze armband een echt sieraad dat de stijl en kwaliteit van het merk weerspiegelt.

Deze verstelbare armband is speciaal gemaakt voor vrouwen en is de perfecte keuze voor degenen die graag op het scherpst van de snede lopen en verfijnde details waarderen. Met zijn minimalistische ontwerp en onberispelijke afwerking past hij perfect bij elke outfit, zowel casual als gekleed.

De Adore 5375471 verstelbare damesarmband is ontworpen voor alle polsmaten dankzij het gemakkelijke, praktische verstelsysteem. Je hoeft je geen zorgen te maken over de grootte van de armband, hij past perfect om je pols voor optimaal comfort.

Deze armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als duurzaam. Je kunt hem elke dag dragen zonder je zorgen te maken dat hij zijn glans verliest. Bovendien geeft de zilveren kleur hem een tijdloze stijl die nooit uit de mode zal raken.

Laat je verleiden door de fijne details van deze armband. Met zijn strakke lijnen en delicate vorm voegt hij in een handomdraai een vleugje verfijning toe aan je look. Je kunt hem alleen dragen voor een minimalistische stijl of in laagjes combineren metautres armbanden voor een trendy, persoonlijk effect.

Of het nu voor een afspraakje is, een avondje uit met vrienden of een dag op kantoor, deze verstelbare damesarmband Adore 5375471 zal je perfecte bondgenoot zijn om je outfit te verbeteren. Het tijdloze ontwerp maakt het ook een ideaal cadeau voor alle vrouwen die van kwaliteitssieraden houden.

Mis dit uitzonderlijke sieraad niet dat je pols en je stijl zal verfraaien. Bestel nu de Adore 5375471 verstelbare damesarmband en maak van je look een fashion statement. Wees klaar om complimenten te ontvangen en wees de afgunst van anderen met dit must-have sieraad van Adore.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5375471
Kleur grijs
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1