Verstelbare damesarmband Adore 5375476

Verstelbare damesarmband Adore 5375476

€ 99,83

€ 79,86

-20%
Verfraai je outfit met de verstelbare damesarmband Adore 5375476, een elegant en tijdloos accessoire van Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Verstelbare damesarmband Adore 5375476

De verstelbare damesarmband Adore 5375476 is een elegant en tijdloos accessoire dat een vleugje verfijning toevoegt aan al je outfits. Met zorg ontworpen door het merk Adore, is deze armband speciaal gemaakt voor vrouwen die zich graag onderscheiden met kwaliteitsstukken.

Deze verstelbare armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als comfortabel om te dragen. Het delicate, verfijnde ontwerp maakt het een veelzijdig accessoire dat elke dag kan worden gedragen of voor speciale gelegenheden.

De Adore 5375476 armband is een echte favoriet bij vrouwen die op zoek zijn naar een uniek en elegant sieraad. Het minimalistische ontwerp met subtiele details maakt het een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of je hem nu alleen draagt of in combinatie metautres armbanden, hij voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Deze armband is ook verstelbaar, zodat je hem perfect aan je pols kunt aanpassen voor optimaal comfort. De afwerking met edelmetaal geeft hem een luxueuze uitstraling en maakt hem tot een ideaal geschenk voor je geliefden of voor jezelf.

De armband Adore 5375476 is niet alleen een elegant accessoire, maar ook een symbool van vrouwelijkheid en verfijning. Draag hem om een vleugje glamour toe te voegen aan je avondoutfit of om je casual look overdag te verbeteren. Hij is ook gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu gaat om een avondjurk, werkkleding of vrijetijdskleding.

Verwen jezelf met de Adore 5375476 verstelbare damesarmband en voeg een vleugje verfijning toe aan je sieradencollectie. Met zijn tijdloze ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zal het snel een van je favoriete accessoires worden. Wacht niet langer en verwen jezelf met dit unieke sieraad dat een vleugje charme en elegantie zal toevoegen aan al je outfits.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5375476
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1