Vrouwenarmband Adore 5375484 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5375484 [Grootte 6 cm]

€ 59,49

€ 47,59

-20%
Druk je elegantie uit met de Adore 5375484 armband, een trendy sieraad ontworpen voor moderne vrouwen door het merk Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5375484

De Adore 5375484 armband is een must-have accessoire voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegant en trendy sieraad. Ontworpen door Adore, belichaamt deze armband perfectesprit vrouwelijkheid en schoonheid.

Deze armband is met zorg en aandacht voor detail gemaakt en is een uitzonderlijk sieraad. De constructie van 925 sterling zilver geeft het een uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid, waardoor deze armband een trouwe metgezel wordt voor vele jaren. Het slanke, verfijnde ontwerp maakt het een tijdloos accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

De Adore 5375484 damesarmband is de perfecte mix van eenvoud en verfijning. Met zijn delicate ketting en hartvormige hanger versierd met fonkelende kristallen voegt hij een vleugje glamour toe aan elke outfit. Of het nu voor een chique avondje uit is of om elke dag te dragen tous, deze armband zal je bondgenoot zijn voor een elegante en moderne look.

Als sieraad voor vrouwen is deze armband het ideale cadeau om je liefde en bewondering uit te drukken voor een speciale vrouw in je leven. Of het nu je moeder, zus, beste vriendin of partner is, met deze armband laat je zien hoeveel point ze voor je betekenen. Het vrouwelijke ontwerp en de kwaliteit maken het tot een geliefd sieraad en een symbool van de genegenheid die je voelt voor de vrouw die het draagt.

Het merk Adore staat bekend om zijn hoogwaardige, tijdloze sieraadontwerpen. Elk sieraad is zorgvuldig ontworpen om de schoonheid van de moderne vrouw te benadrukken. Met de Adore 5375484 damesarmband kun je er zeker van zijn dat je een uniek en kostbaar sieraad bezit dat nooit uit de mode zal raken.

Kortom, de Adore 5375484 damesarmband is een must-have sieraad voor alle vrouwen die een vleugje glamour en verfijning aan hun outfit willen toevoegen. Met zijn onberispelijke kwaliteit, elegante ontwerp en sterke symboliek is het een accessoire dat zeker opzien zal baren en een essentieel onderdeel van je sieradencollectie zal worden. Verwen jezelf of een speciale vrouw in je leven met deze prachtige armband Adore.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5375484
Kleur .groen.
Kleur Groen
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1