Vrouwenarmband Adore 5375516 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5375516 [Grootte 6 cm]

€ 59,49

€ 31,08

-48%
Verfraai je pols met de Adore 5375516 armband, een elegant en verfijnd sieraad van Adore waarmee je zeker een statement maakt.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5375516

De Adore 5375516 armband is een elegant en verfijnd sieraad dat zeker de aandacht zal trekken. Ontworpen door het merk Adore, is deze armband speciaal gemaakt voor vrouwen die graag opvallen door hun stijl en persoonlijkheid.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze armband zowel stevig als léger en biedt optimaal comfort voor de drager. Het unieke, moderne ontwerp maakt het de perfecte accessoire voor elke gelegenheid, van een chique avondje uit tot dagelijks dragen op tous.

De Adore 5375516 damesarmband is de ideale keuze voor wie houdt van discrete maar elegante sieraden. De zilveren kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit, terwijl de delicate, vrouwelijke vorm in het oog springt. Het heeft ook een veilige sluiting om te voorkomen dat het verloren gaat of per ongeluk valt.

Dit sieraad is perfect als cadeau voor een speciale vrouw in je leven, of het nu je moeder, zus, dochter of vriendin is. De tijdloze stijl maakt het een accessoire dat alle generaties zal aanspreken en dat nog vele jaren gewaardeerd zal worden.

De Adore 5375516 damesarmband maakt deel uit van de Adore collectie, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitssieraden en modern design. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende vrouwen op het gebied van mode en stijl.

Mis de kans niet om deze prachtige armband te bezitten, die een vleugje verfijning zal toevoegen aan je look. Of je hem nu alleen draagt of in combinatie metautres sieraden, hij wordt zeker een belangrijk item in je garderobe.

Verwen jezelf of een speciale dame met de Adore 5375516 damesarmband en laat haar pols oplichten met elegantie en stijl. Bestel hem nu en voeg een vleugje glamour toe aan je outfit!

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5375516
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1