Vrouwenarmband Adore 5419439 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5419439 [Grootte 6 cm]

€ 69,58

€ 52,18

-25%
Ontdek de Adore 5419439 damesarmband, een elegant en verfijnd sieraad ontworpen door het beroemde merk Adore om je pols te verfraaien.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5419439

De Adore 5419439 damesarmband is een elegant en verfijnd sieraad dat er geweldig uitziet om de pols van elke vrouw. Ontworpen door Adore, een merk dat bekend staat om zijn expertise en gevoel voor esthetiek, is deze armband een echte favoriet.

Gemaakt voor vrouwen, is het de perfecte belichaming van delicatesse en vrouwelijkheid. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp past hij bij elke outfit en elke gelegenheid. Of je hem nu elke dag draagt of voor een speciale gelegenheid, je zult niet zonder willen.

Deze armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als léger. De veilige sluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en is gemakkelijk te openen en te sluiten. Je kunt hem dus met een gerust hart dragen en met een gerust hart genieten van zijn schoonheid.

De Adore 5419439 damesarmband is versierd met een delicaat, geraffineerd motief dat een vleugje glamour toevoegt aan je look. De nauwgezette details en perfecte afwerking getuigen van de uitzonderlijke expertise van het merk Adore. Deze armband is echt een uitzonderlijk sieraad dat niet onopgemerkt zal blijven.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale vrouw in je leven of gewoon jezelf wilt verwennen, de Adore 5419439 damesarmband is de perfecte keuze. Hij wordt geleverd in een elegant doosje, klaar om cadeau te geven of aan je sieradencollectie toe te voegen.

Wacht niet langer om een vleugje verfijning aan je outfit toe te voegen met de Adore 5419439 damesarmband. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn tijdloze schoonheid. Je zult niet meer zonder willen!

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5419439
Kleur groen.vert
Kleur Groen
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1