Vrouwenarmband Adore 5448649 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5448649 [Grootte 6 cm]

€ 79,66

€ 63,73

-20%
Ontdek de Adore 5448649 damesarmband, een sieraad van prestige voor moderne, elegante vrouwen, van het beroemde merk Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5448649

De Adore 5448649 damesarmband is een echt sieraad van prestige ontworpen voor moderne, elegante vrouwen. Het merk Adore staat bekend om zijn tijdloze en verfijnde creaties en deze armband is daarop geen uitzondering.

Deze armband is zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en is de perfecte mix van glamour en verfijning. Het delicate, vrouwelijke ontwerp maakt het een ideaal accessoire voor elke gelegenheid, of het nu een chique avondje uit is of een dag op kantoor.

De armband heeft een elegant, slank mesh ontwerp, versierd met een hartvormig motief dat liefde en passie symboliseert. De glinsterende kristallen details voegen een vleugje sprankeling en glamour toe aan het geheel en trekken ogen naar je pols op tous.

Niet alleen is deze armband een waar meesterwerk qua design, hij is ook comfortabel om de hele dag te dragen dankzij zijn lichtheid en flexibiliteit. Je kunt hem gemakkelijk op jouw maat afstellen dankzij de praktische sluiting, die zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale veiligheid.

De Adore 5448649 damesarmband is een ideaal cadeau voor alle speciale vrouwen in je leven, of het nu je moeder, zus, vrouw of vriendin is. Het is ook de perfecte keuze om jezelf te verwennen en een vleugje verfijning toe te voegen aan je sieradencollectie.

Wacht niet langer en koop nu deze prachtige Adore armband om je look stijlvol en elegant af te maken. Je zult ongetwijfeld dol zijn op dit tijdloze accessoire dat een vleugje glamour toevoegt aan al je outfits. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn schoonheid en charme.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5448649
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1