Vrouwenarmband Adore 5448725 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5448725 [Grootte 6 cm]

€ 99,83

€ 74,87

-25%
Verfraai je stijl met de damesarmband Adore 5448725, een tijdloos en elegant sieraad van het merk Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5448725

De Adore 5448725 armband is een elegant en tijdloos sieraad dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Ontworpen door het merk Adore, is deze armband speciaal gemaakt voor vrouwen die hun vrouwelijkheid en unieke stijl willen benadrukken.

Deze armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als delicaat. Het delicate, elegante patroon voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit, of het nu formeel of casual is. Je kunt hem alleen dragen voor een minimalistisch look of in laagjes metautres armbanden voor een gedurfder effect.

De Adore 5448725 damesarmband is echt een veelzijdig sieraad dat bij elke gelegenheid past. Met zijn glanzende afwerking voegt het een vleugje licht en glans toe aan je pols. Het tijdloze ontwerp maakt het ook een ideaal cadeau voor je naasten, of het nu een verjaardag, jubileum of gewoon om je genegenheid te tonen is.

Als gerenommeerd merk is Adoreengage toegewijd aan het aanbieden van producten van superieure kwaliteit, die stijl en duurzaamheid combineren. De Adore 5448725 damesarmband is geen uitzondering en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is ook hypoallergeen, waardoor het een veilige keuze is voor mensen met een gevoelige huid.

De armband is speciaal ontworpen voor vrouwen, met bijzondere aandacht voor detail en finesse. Hij is verkrijgbaar in één maat, waardoor het een gemakkelijke keuze is om cadeau te geven of om te passen bij elke polsmaat. De veilige sluiting zorgt er ook voor dat de armband de hele dag goed blijft zitten.

Voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan je sieradencollectie met de Adore 5448725 damesarmband. Het tijdloze ontwerp en de superieure kwaliteit maken het tot een echt familiejuweel dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Mis de kans niet om dit unieke sieraad te bezitten, dat met je vrouwelijkheid en stijl met elegantie zal versterken. Bestel nu je Adore 5448725 damesarmband en laat je verleiden door zijn schoonheid en tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5448725
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1