Damesoorbellen Cristian Lay 545840

Damesoorbellen Cristian Lay 545840

€ 65,54

€ 52,43

-20%
Verfraai je look met damesoorbellen van Cristian Lay 545840, het must-have modeaccessoire voor elke vrouw!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Cristian Lay 545840

De Cristian Lay 545840 damesoorbellen zijn een must-have modeaccessoire voor elke vrouw die haar look look wil afmaken met elegantie en verfijning. Deze oorbellen zijn vervaardigd door het beroemde merk Cristian Lay en zijn het resultaat van vakmanschap en aandacht voor detail die tot uiting komen in hun unieke, tijdloze ontwerp.

Het ontwerp van deze oorbellen is zowel eenvoudig als verfijnd, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid, of het nu een elegante avond uit is of een dag op kantoor. Hun delicate vorm maakt ze een veelzijdige keuze voor elke outfit, van casual tot gekleed.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze oorbellen ontworpen om lang mee te gaan en hun glans te behouden. Hun glanzende metalen afwerking wordt aangevuld met fonkelende stenen die een vleugje glamour en verfijning toe te voegen aan het ensemble.

Als modeaccessoire zijn oorbellen een ideale manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Met Cristian Lay 545840 damesoorbellen kun je er zeker van zijn dat je een blijvende indruk maakt en opvalt in stijl.

Of je ze nu draagt voor een speciale gelegenheid of gewoon om een vleugje glamour toe te voegen aan je alledaagse outfit, deze oorbellen zijn een perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een chique maar tijdloze accessoire. Aarzel niet langer en laat je verleiden door deze prachtige oorbellen van Cristian Lay.

Extra informatie

Merk Cristian Lay
Fabrikant SKU 545840
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1