Damesoorbellen Cristian Lay 547080

Damesoorbellen Cristian Lay 547080

€ 55,46

€ 44,37

-20%
Vergroot je elegantie met Cristian Lay oorbellen voor dames. Verfijnde sieraden voor een perfecte look.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Cristian Lay 547080

Oorbellen zijn een onmisbaar accessoire voor een elegante en verfijnde vrouw. Met Cristian Lay 547080 damesoorbellen voeg je in een handomdraai een vleugje glamour toe aan je outfit.

Het merk Cristian Lay staat bekend om zijn sieraden van hoge kwaliteit en deze oorbellen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn met zorg en aandacht voor detail gemaakt en vormen een perfecte mix van stijl en verfijning.

Het ontwerp van deze oorbellen is zowel klassiek als modern. Ze zijn versierd met fonkelende kristallen die een vleugje schittering en elegantie toevoegen aan het ensemble. De kristallen zijn zorgvuldig geselecteerd om een langdurige schittering te garanderen, zodat je ze jaar na jaar kunt dragen.

Deze oorbellen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die zich graag onderscheiden van de massa. Door hun middelgrote formaat zijn ze perfect om elke dag te dragen, of het nu voor werk, een avondje uit of een speciale gelegenheid is. Ze zijn ook licht en comfortabel om te dragen, zodat je niet eens merkt dat je ze draagt.

Als vrouw weet je dat accessoires het verschil kunnen maken voor een outfit. Damesoorbellen Cristian Lay 547080 zijn een makkelijke manier om je look compleet te maken en te verfraaien. Ze zijn ook een ideaal cadeau voor de vrouwen in je leven, voor een verjaardag, jubileum of gewoon om te laten zien dat je ze waardeert.

Wacht dus niet langer en verwen jezelf of een speciaal iemand met deze prachtige oorbellen Cristian Lay. Ze zijn een tijdloze toevoeging aan elke sieradencollectie en zullen je laten stralen waar je ook gaat. Vergeet niet om ze te combineren metautres Cristian Lay sieraden voor een complete en elegante look. Bestel nu en laat deze oorbellen je stralen.

Extra informatie

Merk Cristian Lay
Fabrikant SKU 547080
Kleur zilver/zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1