Vrouwenarmband Adore 5489501 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5489501 [Grootte 6 cm]

€ 79,66

€ 59,74

-25%
Verfraai je pols met de Adore 5489501 damesarmband, een elegant sieraad van hoge kwaliteit van Adore. Ontdek het nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5489501

De Adore 5489501 damesarmband is een elegant en verfijnd sieraad dat schoonheid en kwaliteit perfect combineert. Ontworpen door Adore, is deze armband een waar symbool van vrouwelijkheid en stijl.

Deze met zorg en aandacht vervaardigde armband is echt een uitzonderlijk sieraad. Het ontwerp maakt het tot een tijdloos accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden, of het nu voor een geklede avond uit is, een dag op kantoor of zelfs een eenvoudig uitje met vrienden. Het unieke, elegante ontwerp maakt het een perfecte keuze voor alle vrouwen die graag een stijlstatement maken.

De Adore 5489501 damesarmband is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en edelstenen. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook een uitzonderlijke schittering en fonkeling. De gebruikte stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en schoonheid, waardoor dit een uniek en opmerkelijk sieraad is.

Het delicate, vrouwelijke ontwerp maakt het een ideaal cadeau voor elke speciale vrouw in je leven. Of het nu je moeder, zus, vriendin of partner is, de Adore 5489501 damesarmband zal zeker gewaardeerd en gekoesterd worden. Het cadeau van dit sieraad is een symbool van liefde, respect en bewondering.

Deze armband is ook zeer comfortabel om te dragen dankzij de perfecte pasvorm en hoogwaardige materialen. Het veroorzaakt geen irritatie of ongemak aan je pols, dus je kunt het de hele dag zonder zorgen dragen.

De elegantie en verfijning van de Adore 5489501 damesarmband maken het een perfecte keuze als aanvulling op elke outfit. Of je hem nu draagt bij een avondjurk, een kantoorpak of een casual jeans, dit sieraad voegt een vleugje glamour en elegantie toe aan je look.

Kortom, de Adore 5489501 armband is een uitzonderlijk sieraad dat schoonheid, kwaliteit en verfijning perfect combineert. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is het de perfecte keuze voor alle vrouwen die zich graag mooi en elegant voelen. Verwen jezelf of een speciaal iemand met dit tijdloze sieraad en laat het stralen als herinnering aan hoeveel je geliefd en gewaardeerd wordt op point.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5489501
Kleur roze
Kleur Roos
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1