Vrouwenarmband Adore 5489646 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5489646 [Grootte 6 cm]

€ 54,45

€ 40,84

-25%
De damesarmband Adore 5489646, een elegant en tijdloos accessoire voor alle vrouwen. Met zorg gemaakt door het merk Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5489646

De Adore 5489646 damesarmband is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een elegant, tijdloos accessoire. Gemaakt door het beroemde merk Adore, is deze armband een echt sieraad dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit.

Deze armband is speciaal ontworpen voor vrouwen en staat symbool voor vrouwelijkheid en gratie. Het delicate, verfijnde ontwerp met zal je pols verfraaien, ongeacht de gelegenheid. Of je hem nu elke dag draagt of voor een speciale gelegenheid, de Adore 5489646 damesarmband zal zeker opzien baren.

Het merk Adore staat bekend om zijn creaties van hoge kwaliteit en deze armband is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van de beste materialen premier en is zowel stevig als elegant. De armband heeft een delicate zilveren ketting versierd met een hartvormige hanger ingelegd met fonkelende kristallen. Dit tijdloze ontwerp maakt het tot een sieraad dat je jarenlang kunt dragen zonder uit de mode te raken.

De Adore 5489646 damesarmband is een veelzijdig accessoire dat je bij elke outfit kunt dragen. Of je nu jeans en een casual T-shirt draagt of een elegante avondjurk, het zal een vleugje glamour toevoegen aan je look. Het is ook ideaal als cadeau voor geliefden, voor een verjaardag, Moederdag of gewoon om je liefde en waardering te tonen.

De armband is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook heel comfortabel om te dragen. De stevige sluiting zorgt ervoor dat hij de hele dag goed blijft zitten, zonder dat je er last van hebt. Bovendien past de verstelbare maat op tous polsen, waardoor het een perfecte keuze is voor alle vrouwen.

Kortom, de Adore 5489646 damesarmband is een must-have sieraad voor alle vrouwen die houden van tijdloze schoonheid en superieure kwaliteit. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen voegt hij een vleugje glamour toe aan elke outfit. Verwen jezelf of een speciaal iemand, deze armband zal zeker in de smaak vallen. Bestel nu en laat je betoveren door de schoonheid en elegantie van de Adore 5489646 armband.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5489646
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1