Vrouwenarmband Adore 5489681 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5489681 [Grootte 6 cm]

€ 59,49

€ 47,59

-20%
Verfraai je look met de damesarmband Adore 5489681. Een elegant sieraad voor vrouwen op zoek naar glamour. Ontdek het nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5489681

De Adore 5489681 damesarmband is een must-have accessoire voor elke vrouw die een vleugje glamour aan haar outfit wil toevoegen. Met zijn elegante en verfijnde ontwerp is deze armband een echt juweel dat je pols zal opfleuren.

Gemaakt door het beroemde merk Adore, is deze armband de perfecte belichaming van elegantie en vrouwelijkheid. Door dit sieraad te dragen, val je op met je unieke en verfijnde stijl.

De Adore 5489681 damesarmband is speciaal ontworpen voor vrouwen, met bijzondere aandacht voor details en de kwaliteit van de gebruikte materialen. De fijn bewerkte schakels maken hem zowel bestendig als léger, voor absoluut comfort de hele dag lang.

De zilveren kleur voegt een vleugje moderniteit toe en maakt het gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu voor een chique avond of een casual dagje is. De veilige sluiting zorgt voor een perfecte pasvorm, zonder risico op verlies.

Deze armband is ook een ideaal cadeau voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, Moederdag of huwelijksjubilea. Geef hem aan iemand om wie je geeft en elle zal blij zijn met zo'n kwaliteitssieraad.

De Adore 5489681 damesarmband is een tijdloos accessoire dat de tand des tijds zal doorstaan zonder ooit uit de mode te raken. Met zijn klassieke, elegante stijl zal het snel een must-have worden in je sieradencollectie.

Wacht dus niet langer en geef jezelf of iemand van wie je houdt de Adore 5489681 armband. Voeg een vleugje verfijning toe aan je outfits en laat je verleiden door zijn tijdloze schoonheid. Bestel hem nu en geniet van een uniek sieraad dat je overal zal vergezellen.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5489681
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1