Vrouwenarmband Adore 5490358 [Grootte 6 cm]

Vrouwenarmband Adore 5490358 [Grootte 6 cm]

€ 59,49

€ 47,59

-20%
Ontdek de elegantie en verfijning van de Adore 5490358 damesarmband, het perfecte sieraad voor elke gelegenheid. Ontworpen door Adore. Vrouwelijk en verfijnd.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Adore 5490358

De Adore 5490358 armband is een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Ontworpen door het merk Adore, is deze armband speciaal gemaakt voor vrouwen die zich willen onderscheiden in stijl.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze armband zowel duurzaam als comfortabel om te dragen. Het delicate, vrouwelijke ontwerp maakt het een perfect accessoire voor elke gelegenheid, of het nu een speciale avond is of een casual dagje uit.

De Adore 5490358 armband is een veelzijdige keuze die je alleen kunt dragen of kunt combineren metautres sieraden om een unieke en persoonlijke look te creëren. Het tijdloze ontwerp maakt het ook een ideaal cadeau voor vrouwen van tous leeftijden.

Het merk Adore staat bekend om zijn elegante en tijdloze creaties die elegantie en vrouwelijkheid uitstralen. Met deze armband kun je er zeker van zijn dat je een sieraad van hoge kwaliteit draagt dat je nog vele jaren zal bijblijven.

Of je nu je outfit compleet wilt maken voor een chique avondje uit of gewoon een vleugje glamour wilt toevoegen aan je alledaagse look, de Adore 5490358 damesarmband is de perfecte keuze. Dus trakteer jezelf of je dierbaren op dit sieraad, dat zeker een waardevolle toevoeging aan je sieradencollectie zal zijn.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5490358
Kleur marrone
Kleur Bruin
Maat 6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1