Damesoorbellen Karl Lagerfeld 5512278 [Grootte 5 cm]

Damesoorbellen Karl Lagerfeld 5512278 [Grootte 5 cm]

€ 99,83

€ 79,86

-20%
Verfraai je look met Karl Lagerfeld oorbellen, het essentiële accessoire voor een vleugje vrouwelijke elegantie.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Karl Lagerfeld 5512278

Oorbellen zijn een must-have accessoire voor elke vrouw die een vleugje elegantie aan haar outfit wil toevoegen. En hoe kun je dit beter doen dan met Karl Lagerfeld damesoorbellen?

Deze oorbellen van het beroemde merk Karl Lagerfeld zijn de perfecte mix van klassieke stijl en moderniteit. Door hun unieke, verfijnde ontwerp zijn ze een must-have accessoire voor elke vrouw die op zoek is naar een trendy, tijdloos sieraad.

Of je nu een casual outfit of een avondjurk draagt, deze oorbellen voegen een vleugje glamour toe aan je look. Door de afwerking met zilverkleurig metaal en de elegante vorm zijn ze gemakkelijk te dragen en perfect voor elke gelegenheid.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn deze oorbellen ook ontworpen met veel aandacht voor kwaliteit. Gemaakt van eersteklas materialen, zijn ze slijtvast en duurzaam, waardoor ze een langetermijninvestering zijn in je sieradencollectie.

Of je ze nu draagt voor een speciale gebeurtenis of gewoon om een vleugje verfijning toe te voegen aan je alledaagse outfit, Karl Lagerfeld damesoorbellen zullen je beste bondgenoot zijn. Door hun tijdloze stijl zijn ze ook een ideaal cadeau voor alle vrouwen in je leven.

Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze prachtige damesoorbellen Karl Lagerfeld om je look te vervolledigen met elegantie en stijl. Voeg ze nu toe aan je juwelencollectie en laat je verleiden door hun tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Karl Lagerfeld
Fabrikant SKU 5512278
Kleur grijs/grijs
Kleur Grijs
Maat 5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene