Damesketting Dkny 5520044 [Grootte 21 cm]

Damesketting Dkny 5520044 [Grootte 21 cm]

€ 119,99

€ 95,99

-20%
Ontdek de elegantie en finesse van de Dkny 5520044 halsketting, een must-have voor elke modebewuste vrouw.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damesketting Dkny 5520044

De Dkny 5520044 damesketting is een elegant en verfijnd sieraad dat bij elke outfit past. Ontworpen door het beroemde merk Dkny, is deze ketting de perfecte mix van stijl en kwaliteit.

Het ontwerp van deze ketting is zowel modern als tijdloos, waardoor het een veelzijdig accessoire is dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden. De ketting is gemaakt van zilverkleurig metaal en met benadrukt een cirkelvormige hanger met het Dkny logo. De hanger voegt een vleugje verfijning en een extra dimensie toe aan deze toch al elegante ketting.

Deze ketting is speciaal ontworpen voor vrouwen en is het ideale cadeau voor iedereen die van modieuze kwaliteitssieraden houdt. Of je hem nu draagt voor een chique avond of een casual dagje uit, de Dkny 5520044 halsketting zal een vleugje stijl toevoegen aan je look.

Deze ketting ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook ontworpen om comfortabel te dragen. Met de verstelbare ketting kun je hem op de gewenste lengte instellen, terwijl de stevige sluiting ervoor zorgt dat hij de hele dag goed blijft zitten.

De Dkny 5520044 ketting is niet alleen een modeaccessoire, maar staat ook symbool voor de uitmuntendheid van het merk Dkny. Dkny staat al jaren bekend om zijn kwaliteitscreaties en aandacht voor detail. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en een onberispelijke afwerking te garanderen.

Kortom, de Dkny 5520044 damesketting is een sieraad dat stijl, kwaliteit en comfort combineert. Het is het perfecte accessoire om je look aan te vullen en je vrouwelijkheid te versterken. Voeg het vandaag nog toe aan je sieradencollectie en laat je verleiden door zijn tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Dkny
Fabrikant SKU 5520044
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 21 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene