Damestrainers Pataugas Palme F2H

Damestrainers Pataugas Palme F2H

Beginnend op: € 160,33

€ 105,07

-34%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 160,33

€ 105,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Pataugas Palme F2H

Bovenstuk: Leer
Voering: Leer
FLEX inlegzool: een innovatie van Pataugas ontworpen om ultra-flexibel te zijn en uw voet bij elke beweging te begeleiden.


De voordelen van de FLEX inlegzool:

> Speciale strobel stiksels

> Het bovenwerk is direct op de inlegzool gemonteerd, wat een grote flexibiliteit garandeert en een schoen die zich echt aanpast aan de manier van lopen van de drager. Deze techniek wordt vaak gebruikt op pantoffels, juist om maximaal comfort te bieden

> De zool is gemaakt van geïnjecteerde kunststof, waardoor hij licht en zeer flexibel is en perfect aansluit op het bovenwerk

> Dit dubbele proces (strobel + geïnjecteerd) resulteert uiteindelijk in een schoen met perfecte flexibiliteit en ondersteuning.

Voordat u uw schoenen voor het eerst draagt, raden wij u aan ze waterdicht te maken om ze te beschermen tegen vlekken en vocht. Gebruik regelmatig onze gel om het leer te reinigen en te voeden en de kleuren te doen herleven.


Dames high-top trainer ultra-comfort
Soepel en slijtvast leer
Ritssluiting aan de zijkant
FLEX-zool: innovatieve zool Pataugas
Made in Portugal
Leer gevoerd
Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De PALME camel high-top trainer is de perfecte schoen om het hele seizoen te dragen. U zult dol zijn op het fijne maar slijtvaste camelkleurige leer. Zijn FLEX-zool is ultra-supple en volgt al uw bewegingen. Een extraatje: deze schoen heeft een rits aan de zijkant zodat u uw schoenen niet hoeft te strikken.

Extra informatie

Merk Pataugas
Fabrikant SKU 628117751
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene