Dameslaarzen Pataugas Auth M/G F4H

Dameslaarzen Pataugas Auth M/G F4H
Beginnend op: € 191,58

Niet op voorraad

Beschrijving

Dameslaarzen Pataugas Auth M/G F4H
De Authentique, iconisch sinds 1950, belichaamt het erfgoed en de ziel van Pataugas. Premier model van het merk, werd ontworpen en vervaardigd durant gedurende meerdere jaren in onze historische fabriek in Mauléon-Soule, in het hart van Baskenland. Dit seizoen hebben we, gedreven door de wens om de Franse knowhow nieuw leven in te blazen, samengewerkt met een atelier in de buurt van Nantes om een exclusief model te ontwerpen, gemaakt van hoogwaardig leder en vervaardigd volgens traditionele knowhow.
Een zeldzame heruitgave van de Authentique in leer, verkrijgbaar in drie gemengde en tijdloze kleuren, bewerkt in licht generfde huiden die niet alleen de tand des tijds zullen doorstaan, maar ook een harmonieuze patina zullen ontwikkelen. De met rubber geïnjecteerde zool is zo ontworpen dat hij perfect aansluit bij de ronding van de voet, een goede bescherming biedt en een grote weerstand tegen wrijving en slijtage garandeert.
Deze versie van de Authentique, authentieker dan ooit, met eert een unieke knowhow en verankert de doelstellingen van duurzaamheid die ons dagelijks drijven.
Boots dames
Korrelig lederen bovenwerk
Gekartelde zool
Gemengd model
Brodequin ultra-flexibel dankzij de zool
De boots voor dames is een aangepaste versie van ons iconische model, met een lederen versie van France. Ontworpen in onze fabriek in het westen van France, is deze boots uitgerust met een bovenwerk van generfd leer vanItalie. Deze materialen en deze nobele knowhow maken van deze boots een must-have voor het seizoen. Let op het zeer Franse detail van de blauwe, witte en rode tong.

Extra informatie

Merk Pataugas
Fabrikant SKU 628301554
Kleur kaki
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene