Dijhoge dameslaarzen Helly Hansen Roam

Dijhoge dameslaarzen Helly Hansen Roam
Beginnend op: € 60,50
Ontdek het comfort en de prestaties van de Roam damesfietsbroek van Helly Hansen, perfect voor trail en outdooravonturen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 60,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dijhoge dameslaarzen Helly Hansen Roam

Ontdek het uitzonderlijke comfort en de prestaties van de Helly Hansen Roam fietsbroek voor dames, speciaal ontworpen voor vrouwen die van trail houden. Met het gerenommeerde merk Helly Hansen achter dit product kun je zeker zijn van de superieure kwaliteit en duurzaamheid.

Shorts zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke hardloper op trail, en deze is daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een nauwsluitende, comfortabele pasvorm die zich perfect aanpast aan de rondingen van het vrouwelijke lichaam. De geavanceerde technologie van Helly Hansen zorgt ook voor een uitstekend ademend vermogen en efficiënte vochtafvoer, zodat je droog en comfortabel blijft tijdens je meest intensieve trainingen.

De Helly Hansen Roam fietsbroeken voor dames zijn speciaal ontworpen op trail. Met platte naden en een verstelbare elastische tailleband bieden ze optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm, zelfs op het zwaarste terrein. Bovendien kun je dankzij het lichtgewicht, gestroomlijnde ontwerp ongehinderd bewegen, zodat je je kunt richten op je prestaties en je doelen.

Of je nu traint voor een wedstrijd of ruige trails aflegt, de Helly Hansen Roam fietsbroeken voor dames bieden ongeëvenaarde bescherming en comfort. De slijtvaste stof beschermt je tegen schuren en blessures, terwijl de reflecterende details je beter zichtbaar maken tijdens nachtelijke ritten. Bovendien is er een handig achterzakje voor je kleine benodigdheden, zoals een sleutel of energiegel.

Met hun elegante ontwerp en flatterende snit zijn de Helly Hansen Roam fietsbroeken voor dames niet alleen een stuk prestatiemateriaal, maar ook een volwaardig modeartikel. Of je ze nu alleen draagt of onder een korte broek van trail, ze voegen een vleugje stijl toe aan je sportkleding. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Kortom, de Helly Hansen Roam damesfietsbroeken zijn een must-have voor vrouwen die van trail houden. Met hun superieure kwaliteit, comfortabele pasvorm en praktische details helpen ze je om je grenzen te verleggen en vol vertrouwen je doelen te bereiken. Wacht dus niet langer, koop nu de Helly Hansen Roam fietsbroeken voor dames en ga op pad!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 63197-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene