Vrouwenarmband Lauren G Adams 65595 [Grootte 18 cm]

Vrouwenarmband Lauren G Adams 65595 [Grootte 18 cm]

€ 131,08

€ 98,31

-25%
Verfraai je look met de Lauren G Adams 65595 armband. Een chique en geraffineerd sieraad, ontworpen door het beroemde merk Lauren G Adams.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Lauren G Adams 65595

De Lauren G Adams 65595 damesarmband is een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje glamour toevoegt aan elke outfit. Gemaakt door het beroemde sieradenmerk Lauren G Adams, is deze armband de perfecte keuze voor vrouwen die graag stijl en kwaliteit combineren.

De armband is ontworpen met uitzonderlijke aandacht voor detail, waardoor het een waar meesterwerk is. De zorgvuldig geselecteerde parels en fonkelende kristallen zijn gerangschikt in een delicaat patroon dat met je pols accentueert. De combinatie van parels van verschillende grootte en fonkelende kristallen creëert een verfijnde en tijdloze look die niet onopgemerkt zal blijven.

De Lauren G Adams 65595 damesarmband is een veelzijdig accessoire dat voor alle gelegenheden gedragen kan worden. Of het nu voor een chique avondje uit is of een dag op kantoor, deze armband voegt een vleugje glamour toe aan je outfit. Hij is ook ideaal voor bruiloften, verjaardagen en autres speciale evenementen waar je wilt schitteren. Het wordt zeker je favoriete sieraad voor elke gelegenheid.

De kwaliteit van de armband is onvergelijkbaar. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en zal de tand des tijds doorstaan. De sterke sluiting zorgt ervoor dat de armband de hele dag goed blijft zitten. Bovendien is de armband hypoallergeen, waardoor het een perfecte keuze is voor de gevoelige huid.

De Lauren G Adams 65595 damesarmband is niet alleen een prachtig sieraad, het is ook een uitstekend cadeau voor je naasten. Geef het aan je moeder, je zus, je vriendin of een andere speciale vrouw in je leven om haar te laten zien hoeveel point elle voor je betekent. Elle zal zeker blij zijn om zo'n elegant sieraad van uitzonderlijke kwaliteit te ontvangen.

Kortom, de Lauren G Adams 65595 damesarmband is een must-have sieraad voor elke vrouw die stijl en kwaliteit waardeert. Voeg het vandaag nog toe aan je sieradencollectie en laat het je schitteren bij elke gelegenheid. Vertrouw op het merk Lauren G Adams om je een sieraad van topklasse te bieden dat je niet zal teleurstellen. Mis de kans niet om dit prachtige sieraad te bezitten dat een vleugje glamour zal toevoegen aan je look. Bestel nu!

Extra informatie

Merk Lauren G Adams
Fabrikant SKU 65595
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 18 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1