Damessandalen Kickers Betty

Damessandalen Kickers Betty

Beginnend op: € 55,46

€ 42,53

-23%
Trakteer jezelf op comfort en stijl met de damessandalen Kickers Betty, een must-have van het Franse merk Kickers!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 42,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Betty

Ontdek Kickers Betty damessandalen, een must-have voor het zomerseizoen! Deze sandalen van het beroemde Franse merk houden je de hele dag comfortabel en stijlvol.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel elegant als casual, perfect voor chique en casual zomeroutfits. De gladde leren bandjes bieden perfecte ondersteuning voor je voeten, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip op alle oppervlakken. De gestikte details voegen een vleugje verfijning toe aan deze tijdloze sandalen.

Als damesschoenen zijn Kickers Betty sandalen speciaal ontworpen voor de vrouwelijke vorm en bieden ze optimaal comfort. Dankzij de gewatteerde binnenzool en verstelbare bandjes kun je ze perfect aan je voet aanpassen. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder het minste ongemak.

Kickers Betty sandalen zijn ook zeer veelzijdig. Of het nu gaat om een dagje uit, een uitstapje naar het strand of een avondje uit met vrienden, deze sandalen passen bij elke gelegenheid. Ze passen perfect bij een zomerjurk, denim shorts of zelfs een vloeiende broek.

Door te kiezen voor Kickers Betty sandalen, kies je voor kwaliteitsschoeisel, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. Het merk Kickers staat al meer dan 45 jaar bekend om zijn knowhow en expertise op het gebied van schoeisel. Je kunt dus zeker zijn van de duurzaamheid en kwaliteit van deze sandalen.

Kickers Betty sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden aangepast aan alle stijlen en smaken. Of je nu de voorkeur geeft aan het klassieke zwart of het meer gedurfde rose powder, je vindt zeker iets dat bij je past.

Wacht dus niet langer om Kickers Betty sandalen aan je schoenencollectie toe te voegen! Ze zullen je favoriete bondgenoot zijn voor deze zomer en daarna. Bovendien kunnen ze dankzij hun tijdloze ontwerp seizoen na seizoen gedragen worden zonder ooit uit de mode te raken. Bestel ze nu en geniet de hele zomer van een elegante, comfortabele stijl!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 694799-30-15
Kleur of
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1