Horloge voor dames Garett Veronica

Horloge voor dames Garett Veronica

€ 89,79

€ 86,09

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Horloge voor dames Garett Veronica

Smartwatch Garett Veronica
Als je op zoek bent naar iets dat je leven gemakkelijker maakt, een uitstekende trainingspartner is en er in elke situatie indrukwekkend uitziet, dan is de Veronica smartwatch van Garett het antwoord! Dit lichte, elegante apparaat ziet er aan de buitenkant uit als een gewoon horloge, maar laat je niet voor de gek houden. De rijke binnenkant verbergt een aantal handige functies, zoals het bijhouden van je slaap of activiteit. Deze smartwatch is net zo geschikt voor de sportschool als voor een zakelijke afspraak, maar bovenal zal het een betrouwbare metgezel zijn in je dagelijks leven.

Bluetooth gesprekken
Je bent aan het trainen in een van de 22 sportmodi die beschikbaar zijn op het apparaat en je telefoon is ver weg van je. Je hoeft niet binnen handbereik te zijn om naar je favoriete muziek te luisteren. Je kunt de afspeellijst op afstand bedienen zonder afgeleid te worden van je training. En als je een inkomend gesprek hoort, gaat het net zo gemakkelijk. Bel op je horloge Garett en voer een gesprek zonder je smartphone aan te raken. Dankzij de innovatieve Bluetooth-belfunctie hoef je niet steeds naar je telefoon te zoeken in je handtas of je workout te onderbreken om te bellen.

Uitzonderlijk scherm
Dit stijlvolle dameshorloge zorgt voor je gezichtsvermogen dankzij het 1,3 inch IPS-scherm, dat niet alleen comfortabel in gebruik is, maar je ook een uitstekende ervaring geeft. Dit type scherm garandeert levendige, natuurlijke kleuren en brede kijkhoeken op vision. Bovendien werkt het soepel en reageert het snel op aanraking. Het controleren van je parameters met een hartslagmeter, pulsoximeter en bloeddrukmeter, verkrijgbaar op Garett Veronica, was nog nooit zo gemakkelijk voor de ogen!

Nuchterheid is de sleutel
Wat Garett smartwatches echt onderscheidt, is hun ongelooflijke duurzaamheid. De Garett Veronica kan tot zeven dagen werken op één batterijlading. Dit maakt je leven niet alleen gemakkelijker en verlaagt je elektriciteitsrekening omdat je niet steeds een oplader hoeft mee te nemen, het is ook goed voor het milieu. Je kunt nu zonder stress je menstruatiecyclus of activiteitsgeschiedenis bijhouden en, het beste van alles, je kunt een stopwatch, timer of wekker instellen en er zeker van zijn dat je ze op het juiste moment hoort.

Vind je stijl
De Garett Veronica smartwatch is verkrijgbaar in drie kleuren, wat betekent dat je gemakkelijk de smartwatch kunt vinden die bij je past. Hij is licht genoeg om om je pols te dragen zonder je hand te belasten. Als je de weersinformatie wilt controleren die altijd beschikbaar is op je horloge, loop je het risico dat je het apparaat per ongeluk blootstelt aan ongewenste weersverschijnselen zoals regen en wind. Gelukkig is Garett Veronica IP67-gecertificeerd voor waterbestendigheid, wat betekent dat het perfect bestand is tegen spatten en stofdeeltjes.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-VERONICA_CZAR
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene