Damessandalen Kickers Sunkro

Damessandalen Kickers Sunkro

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Trendy, comfortabele sandalen voor dames van Kickers - Ontdek Sunkro voor een stijlvolle zomer look.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Damessandalen Kickers Sunkro

Kickers Sunkro damessandalen zijn het perfecte accessoire voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen van het iconische merk Kickers zijn zowel elegant als functioneel.

De nom "Sunkro" doet denken aan zomer en vakantie, en dat is precies wat deze sandalen je zullen geven. Met hun lichte, luchtige ontwerp zijn ze ideaal voor warme zomerdagen, of je nu door de stad wandelt of een dagje naar het strand gaat.

Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en de Sunkro sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel. De rubberen zool biedt goede grip voor meer stabiliteit, terwijl de leren binnenzool zorgt voor optimaal comfort voor je voeten.

Qua stijl stellen deze sandalen ook niet teleur. Het minimalistische, strakke ontwerp staat geweldig bij al je zomerse outfits. In combinatie met een lichte jurk, denim shorts of zelfs een zwempak zullen de Sunkro sandalen een vleugje verfijning toevoegen aan je look.

Hoewel ze ontworpen zijn om tijdens de warmste maanden van het jaar gedragen te worden, kunnen Kickers Sunkro sandalen ook in de lente en herfst gedragen worden. De neutrale kleur en het veelzijdige ontwerp maken ze een perfecte keuze voor alle seizoenen.

Deze sandalen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de verstelbare gespband. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je schoenen kwijtraakt op een drukke dag.

Of je nu op zoek bent naar een paar sandalen voor je zomervakantie of voor dagelijks gebruik, Kickers Sunkro damessandalen zijn een uitstekende keuze. Ze combineren comfort, kwaliteit en stijl om je de perfecte schoen voor elke gelegenheid te geven. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet van de zomer in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 858549-30-5
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1