Dameslaarzen Kickers Kicklegend

Dameslaarzen Kickers Kicklegend

Beginnend op: € 99,83

€ 58,90

-41%
Onthul je stijl met de enkellaarsjes voor dames van Kickers Kicklegend - een must-have van het iconische merk voor een vleugje vrouwelijkheid.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 99,83

€ 58,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Kickers Kicklegend

Kickers Kicklegend enkellaarsjes voor dames zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar schoenen die zowel elegant als comfortabel zijn. Met hun tijdloze ontwerp en ongeëvenaarde kwaliteit zijn deze laarzen een must-have voor elke fashionista.

Deze enkellaarsjes zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn het resultaat van zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail. Elk paar is zorgvuldig gemaakt voor de hele dag comfort.

Het elegante, vrouwelijke silhouet maakt ze een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid. Of het nu een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een avondje uit, deze enkellaarsjes passen bij elke outfit. Je kunt ze dragen met een jurk voor een vrouwelijke en elegante look look, of met een jeans voor een meer casual stijl.

De Kickers Kicklegend laarzen hebben ook een rubberen zool voor optimale grip en duurzaamheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over uitglijden op natte of gladde oppervlakken, deze laarzen bieden stabiliteit en veiligheid bij elke stap.

Als damesschoenen zijn deze laarzen ook ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden. Het leer van hoge kwaliteit dat voor de productie is gebruikt, past zich aan de vorm van je voet aan voor comfort op maat. Bovendien kun je ze dankzij de vetersluiting aanpassen aan je voorkeuren voor een persoonlijke pasvorm.

Kortom, Kickers Kicklegend enkellaarsjes voor dames zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met hun handelsmerk "Kickers" gegraveerd op de zijkant zijn deze laarzen een symbool van kwaliteit en tijdloze stijl. Wacht dus niet langer, voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 877888-50-11
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1