Damessandalen Kickers Diamanto

Damessandalen Kickers Diamanto

Beginnend op: € 55,46

€ 42,53

-23%
Ontdek het ultieme in verfijning en comfort met damessandalen van Kickers Diamanto. Laat je verleiden door de kwaliteit en tijdloze stijl van Kickers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 42,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Diamanto

Kickers Diamanto damessandalen zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen van het gerenommeerde merk Kickers zijn ontworpen om een uitzonderlijke loopervaring te bieden en toch stijlvol te zijn.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel eenvoudig als elegant, met een vleugje glamour dankzij de diamanten details op de band. Deze sandalen passen perfect bij elke outfit, van een luchtig zomerjurkje tot een casual jeans.

Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteit en comfort, en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en slijtvastheid te garanderen. De zachte binnenzool biedt extra ondersteuning voor je voeten, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met aandacht voor detail om een perfecte pasvorm te garanderen. De elegante vorm vormt zich naar de vorm van de voet en biedt de hele dag optimaal comfort. Het verstelbare enkelbandje biedt ook een perfecte pasvorm voor een stevige grip.

Naast comfortabel en stijlvol zijn deze sandalen ook praktisch. De rubberen buitenzool biedt superieure grip, waardoor ze perfect zijn voor strandwandelingen, een dagje uit in de stad of een gezellige avond. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te dragen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor op reis.

Kortom, Kickers Diamanto damessandalen zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en stijl. Met hun elegante ontwerp, hoogwaardige constructie en praktische bruikbaarheid zijn deze sandalen een zekere investering in je zomergarderobe. Wacht dus niet langer en voeg ze vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927321-30-62
Kleur donkergroene ruit geen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1