Damessandalen Kickers Sunyva

Damessandalen Kickers Sunyva

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Trendy, comfortabele damessandalen van Kickers. Laat je verleiden door de unieke stijl van Sunyva.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damessandalen Kickers Sunyva

De Sunyva damessandalen van Kickers zijn de perfecte keuze voor vrouwen die comfort en stijl willen combineren. Het merk Kickers staat al tientallen jaren bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering.

Gemaakt van een slimme mix van leer en rubber zijn deze sandalen zowel slijtvast als flexibel en bieden ze optimale ondersteuning voor damesvoeten. De leren binnenzool zorgt voor extra comfort, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor perfecte grip op alle ondergronden.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel elegant als modern. Het gevlochten leren bandje boven aan de voet voegt een vleugje verfijning toe, terwijl het enkelbandje extra ondersteuning biedt. Deze sandalen zijn perfect voor zonnige dagen, of het nu gaat om een wandeling door de stad of een dagje aan het strand.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder klassiek zwart en trendy camel, en zullen zeker bij elke look passen. Of je ze nu draagt met een lichte jurk, denim shorts of een vloeiende broek, ze voegen een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Deze Kickers Sunyva sandalen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, ze zijn ook duurzaam. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zullen ze de tand des tijds doorstaan en seizoen na seizoen onmisbaar blijven in je garderobe.

Kijk niet verder dan Kickers 's Sunyva damessandalen, de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van comfort en stijl. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet van de zomer in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 929564-30-13
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1