Dameslaarzen Kickers Hi

Dameslaarzen Kickers Hi

Beginnend op: € 119,99

€ 95,99

-20%
Kies voor comfort en stijl met Kickers Hi enkellaarsjes voor dames. Een merk waarop je kunt vertrouwen voor een vrouwelijke look die altijd trendy is.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dameslaarzen Kickers Hi

Ontdek Kickers Hi enkellaarsjes voor dames, een stijlvol en comfortabel paar schoenen voor elke vrouw. Met hun moderne design en gerenommeerde merk zijn deze laarzen een must-have voor de garderobe van elke vrouw.

Het merk Kickers staat al meer dan vijftig jaar bekend om zijn kwaliteitsschoenen. Met hun expertise in het maken van schoenen kun je er zeker van zijn dat deze enkellaarsjes zowel duurzaam als comfortabel zijn. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze laarzen ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.

Het ontwerp van deze laarzen is zowel stijlvol als veelzijdig. Met hun klassieke snit en leren afwerking kunnen ze gedragen worden bij elke outfit, of het nu voor een dag op het werk is of een avondje uit in de stad. De neutrale kleur en het slanke silhouet maken ze een perfecte keuze als aanvulling op elke outfit.

Deze laarzen zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel. De binnenzool met kussentjes en de hak van 5 cm bieden je voeten de hele dag extra steun en comfort. Of je nu over kasseien loopt of urenlang staat, deze laarzen houden je comfortabel zonder in te boeten aan stijl.

Deze laarzen zijn speciaal ontworpen voor dames, met een op maat gemaakte snit en maat voor een perfecte pasvorm. De kwaliteit van het merk Kickers wordt weerspiegeld in elk detail, van de zorgvuldige afwerking tot het onberispelijke stikwerk. Je kunt er zeker van zijn dat deze laarzen een tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie zullen zijn.

Al met al zijn Kickers Hi enkellaarsjes voor dames de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvol, comfortabel en kwalitatief paar schoenen. Met hun gerenommeerde merknaam, veelzijdige ontwerp en langdurig comfort zijn deze enkellaarsjes een veilige keuze voor elke gelegenheid. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met Kickers Hi enkellaarsjes voor dames.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 932106-50-8
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1