Damessandalen Kickers Premslim

Damessandalen Kickers Premslim

Beginnend op: € 59,49

€ 45,07

-24%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van Kickers Premslim sandalen voor dames. Perfect voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 45,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Premslim

Damessandalen van Kickers Premslim zijn het perfecte zomeraccessoire. Met hun elegante ontwerp en uitzonderlijke comfort zijn ze de must-have van dit seizoen. Het merk Kickers staat al tientallen jaren bekend om zijn kwaliteitsschoenen en de sandalen van Premslim zijn daarop geen uitzondering.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en zijn zowel vrouwelijk als praktisch. De soepele leren band omsluit de voet perfect, biedt optimale ondersteuning en laat de huid ademen. De rubberen zool is licht en flexibel en biedt ongeëvenaard loopcomfort. Of je nu een dagje naar het strand gaat of door de stad slentert, deze sandalen zijn ideaal voor alle gelegenheden.

Het ontwerp van de Kickers Premslim damessandalen is zowel klassiek als modern. De kriskrasbandjes bovenaan de voet voegen een vleugje elegantie toe, terwijl het discrete Kickers logo op de zool een vleugje stijl toevoegt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren met al je zomerse outfits.

Deze duurzame en slijtvaste sandalen zijn gemaakt om lang mee te gaan. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de zorgvuldige productie maken ze tot een investering voor de lange termijn. Bovendien kun je ze dankzij hun tijdloze stijl seizoen na seizoen dragen, zonder ze ooit beu te worden.

Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor je vakantie of een stijlvol paar voor je dagelijkse outfits, Kickers Premslim damessandalen zijn de perfecte keuze. Dus wacht niet langer, verwen jezelf met deze kwaliteitssandalen en geniet in stijl van de zomer.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959981-30-33
Kleur iriserend wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene