Damessandalen Kickers Preziosa

Damessandalen Kickers Preziosa

Beginnend op: € 59,49

€ 42,67

-28%
Geef je dochter elegante sandalen van hoge kwaliteit met Kickers Preziosa voor een trendy, comfortabele look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 42,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Preziosa

Het iconische merk Kickers presenteert met trots zijn nieuwe sandalen voor meisjes: Kickers Preziosa. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor jonge meisjes en combineren stijl en comfort om je kind tijdens haar zomeravonturen te vergezellen.

De Kickers Preziosa sandalen hebben een elegant, modern ontwerp dat perfect past bijesprit. Het leren bovenwerk van hoge kwaliteit wordt versterkt door glanzende metallic details die een vleugje verfijning toevoegen aan deze sandalen. De T-strap biedt optimale ondersteuning, terwijl de dempende binnenzool zorgt voor maximaal comfort bij elke stap.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor opgroeiende meisjes. De buitenzool van zacht rubber biedt perfecte grip en duurzaamheid, ideaal voor alle buitenactiviteiten. Bovendien biedt de ergonomische vorm van de zool goede ondersteuning voor de voet, zodat je kind veilig kan spelen en rennen.

Kickers Preziosa is niet alleen comfortabel en slijtvast, maar ook heel veelzijdig. Ze passen perfect bij casual outfits voor een dagje strand met het gezin, maar kunnen ook gedragen worden met een jurkje voor een chiquere look voor een speciale gelegenheid.

Gemaakt met het beroemde vakmanschap en de kwaliteit van het merk Kickers, zijn deze sandalen een goede investering voor de garderobe van je dochter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle maten en de tijdloze stijl maakt ze een ideale keuze voor jonge meisjes die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Geef je dochter het beste van twee werelden met Kickers Preziosa sandalen. Bestel nu en laat haar kennismaken met het onvergelijkbare comfort en de stijl van het merk Kickers. Maak van de zomer van je dochter een echt succes met deze trendy, comfortabele sandalen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959992-30-133
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1