Dames Derbie Kickers Daltrey Low

Dames Derbie Kickers Daltrey Low

Beginnend op: € 109,91

€ 64,59

-41%
Kies voor de tijdloze, vrouwelijke stijl van de Daltrey Low Derbie van Kickers, een must-have keuze voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 109,91

€ 64,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames Derbie Kickers Daltrey Low

Ontdek het comfort en de elegantie van de damesderbies Kickers Daltrey Low. Ontworpen door het iconische merk Kickers, combineren deze schoenen stijl en comfort perfect om je een ongeëvenaarde loopervaring te geven.

De Daltrey Low derbies zijn met de grootste zorg gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele schoen. Het leer dat gebruikt is voor de vervaardiging van deze derbies is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en weerstand, waardoor je verzekerd bent van een schoen die lang meegaat.

Het ontwerp van de Daltrey Low derbies is zowel klassiek als modern en biedt een veelzijdigheid waardoor je ze bij veel verschillende outfits kunt dragen. Of het nu gaat om een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een avondje in de stad, deze derbies passen perfect bij je stijl.

De dempende binnenzool en rubberen buitenzool zorgen voor optimaal comfort bij elke stap. Je kunt dus de hele dag lopen zonder je moe of ongemakkelijk te voelen. Bovendien biedt de rubberen buitenzool optimale grip, zodat je zelfs op de gladste oppervlakken stabiliteit en zekerheid hebt.

Het Kickers logodetail op de zijkant van de schoen geeft deze derbies een extra vleugje stijl. Het is ook een bewijs van de kwaliteit en authenticiteit van het merk Kickers. Met deze Daltrey Low derbies weet je zeker dat je een kwaliteitsschoen draagt die ontworpen is om lang mee te gaan en optimaal comfort te bieden.

Deze derbies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke smaak. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart, tijdloos bruin of een vleugje kleur met marineblauw of bordeaux, je vindt zeker een paar dat bij je past.

Kortom, Kickers Daltrey Low derby's voor dames zijn de perfecte keuze om stijl te combineren met alledaags comfort. Gemaakt van materialen van topkwaliteit en elegant ontworpen, zijn deze schoenen perfect voor elke gelegenheid en bieden ze een onvergelijkbare loopervaring. Wacht niet langer om deze derby's aan je schoenencollectie toe te voegen, je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961120-50-111
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1