Damessandalen Kickers Neosinead

Damessandalen Kickers Neosinead

Beginnend op: € 89,74

€ 53,20

-41%
Damessandalen van Kickers Neosinead: een must-have van het merk voor een unieke en trendy stijl deze zomer!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 89,74

€ 53,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Neosinead

De Kickers Neosinead damessandalen zijn het ideale zomeraccessoire voor alle vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit. Deze sandalen van het beroemde merk Kickers zijn ontworpen voor moderne, dynamische vrouwen die een vleugje verfijning willen toevoegen aan hun outfits.

Het elegante, tijdloze ontwerp van deze sandalen maakt ze een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een paar schoenen voor een avondje uit of een casual dag op het strand, Kickers Neosinead sandalen zijn de perfecte oplossing. Het merk Kickers staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor deze sandalen van de hoogste kwaliteit zijn.

Gemaakt van hoogwaardige materialen bieden deze sandalen de hele dag optimaal comfort. De zachte rubberen zool zorgt voor een stevige grip en goede stabiliteit, terwijl de dempende binnenzool extra ondersteuning biedt voor je voeten. Bovendien zorgt het verstelbare enkelbandje voor een perfecte pasvorm voor elke voet.

Het iconische Kickers logo staat op de zool en voegt een subtiel vleugje stijl toe aan deze sandalen. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij alle stijlen en voorkeuren. Of je nu kiest voor een casual look met jeans en een T-shirt of voor een gekledere outfit met een zomerjurkje, de Kickers Neosinead sandalen zullen je outfit perfect aanvullen.

Kortom, Kickers Neosinead damessandalen zijn een must-have keuze voor alle vrouwen die stijl, comfort en kwaliteit willen combineren. Met hun elegante design, optimale comfort en gerenommeerde merknaam zijn deze sandalen zeker een onmisbare aanvulling op je zomergarderobe. Bestel nu je paar Kickers Neosinead sandalen en maak je klaar om op te vallen vanwege je onberispelijke stijl en goede smaak in schoeisel.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961230-50-8
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1