Damessandalen Kickers Betty

Damessandalen Kickers Betty

Beginnend op: € 55,46

€ 42,53

-23%
Verwen je kleine prinses met de schattige Kickers Betty sandalen voor babymeisjes, ontworpen door het beroemde merk Kickers voor babymeisjes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 42,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Betty

Ontdek de schattige sandalen voor babymeisjes Kickers Betty, een nieuw product van het beroemde merk Kickers speciaal ontworpen voor kleine prinsessen! Met hun trendy design en superieure kwaliteit zullen deze sandalen snel het lievelingsschoeisel van je kleine meid worden.

Deze sandalen zijn met zorg gemaakt door Kickers, een merk dat bekend staat om zijn knowhow en expertise op het gebied van schoeisel. Ze zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden aan de tere voetjes van baby's. Dankzij de flexibele, lichte zolen bieden deze sandalen bewegingsvrijheid en een goede ondersteuning van de voeten, ideaal voor baby's eerste stapjes.

Het ontwerp van Kickers Betty sandalen voor babymeisjes is zowel modern als tijdloos. Met hun kriskrasbandjes en poederachtige kleur rose voegen deze sandaaltjes een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toe aan alle outfits van je kleine meid. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een dagje spelen op het strand, deze sandalen zijn perfect voor elke situatie.

point De kwaliteit van de materialen die gebruikt worden om deze sandalen te maken is nog een van de sterke punten van Kickers. De materialen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun weerstand en duurzaamheid, zodat deze schoenen je kleine meid op al haar avonturen kunnen vergezellen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, wat een groot pluspunt is voor babyschoentjes.

Geef je kleine meid het allerbeste schoeisel met Kickers Betty sandalen. Ze zijn niet alleen comfortabel en slijtvast, maar ze zijn ook gemaakt met respect voor het milieu en ethische productienormen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je je kind kwaliteitsschoenen geeft en tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan de planeet.

Deze sandalen voor babymeisjes van Kickers Betty zijn een echte hit bij mama's en papa's die schoenen willen die mooi, comfortabel en milieuvriendelijk zijn. Dus geef je kleine meid deze schattige sandaaltjes zodat ze er stijlvol en comfortabel bij loopt!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961290-30-116
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1