Dameslaarzen Kickers Legend

Dameslaarzen Kickers Legend

Beginnend op: € 170,41

€ 105,65

-38%
Ontdek Kickers Legend enkellaarsjes voor dames, de perfecte combinatie van elegantie en comfort voor moderne vrouwen. Wacht niet te lang!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 170,41

€ 105,65

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Kickers Legend

Kickers Legend enkellaarsjes voor dames zijn de perfecte keuze voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele schoen. Met het wereldberoemde merk Kickers kun je zeker zijn van de kwaliteit en stijl van deze laarzen.

Deze laarzen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en zijn zowel vrouwelijk als praktisch. Ze hebben bovenwerk van zacht leer voor uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. Het hoogwaardige leer dat voor deze laarzen is gebruikt, geeft ze een luxe uitstraling en maakt ze een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden.

Het tijdloze ontwerp van deze laarzen maakt ze onmisbaar in je garderobe. Door de klassieke zwarte kleur zijn ze gemakkelijk te combineren met alles van nette jurken tot casual jeans. De vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de rubberen zool extra grip biedt om zelfverzekerd te lopen.

Maar deze laarzen zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook geweldig aan. De binnenzool met kussentjes biedt de hele dag door extra ondersteuning voor je voeten, terwijl je met de lichtgewicht buitenzool gemakkelijk kunt lopen zonder moe te worden. Of je nu een dagje boodschappen doet of de stad verkent, deze enkellaarsjes zorgen voor blijvend comfort.

Als iconisch merk staat Kickers bekend om zijn kwaliteitsschoenen en unieke ontwerpen. Met Kickers Legend enkellaarsjes voor dames krijg je het beste van twee werelden - tijdloze stijl en uitzonderlijk comfort. Dus waarom voeg je deze stijlvolle enkellaarsjes vandaag nog niet toe aan je schoenencollectie? Ze worden vast en zeker je nieuwe favoriete paar voor elke gelegenheid.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961560-50-5
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1