Dames muiltjes Kickers Elba

Dames muiltjes Kickers Elba

Beginnend op: € 79,66

€ 63,73

-20%
Trakteer jezelf op comfort en stijl met dames muiltjes van Kickers Elba, de perfecte keuze voor moderne, elegante vrouwen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames muiltjes Kickers Elba

Muiltjes zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke vrouw en bieden de perfecte mix van comfort en stijl. En met Kickers Elba dames muiltjes hoef je niet te kiezen tussen die twee. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, zijn deze muiltjes zowel elegant als comfortabel, ideaal voor elke gelegenheid.

De Kickers Elba muiltjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel. Het bovenwerk van echt leer voelt zacht en luxueus aan, terwijl de rubberen zool zorgt voor stevige grip en duurzaamheid op de lange termijn. De binnenzool met kussentjes biedt extra ondersteuning voor je voeten, zodat je ze de hele dag zonder ongemak kunt dragen.

De Kickers Elba dames muiltjes hebben ook een stijlvol, modern ontwerp waardoor ze bij elke outfit passen. Of je ze nu draagt met een zomerjurkje of een casual jeans, ze voegen meteen een vleugje stijl toe. Bovendien is de neutrale kleur een goede aanvulling op je bestaande garderobe.

Als een van 's werelds toonaangevende schoenmerken heeft Kickers zich niet alleen gericht op stijl en comfortaccent, maar ook op kwaliteit. Elba muiltjes zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik, waardoor ze een verstandige investering zijn voor je garderobe.

Of je nu een actieve vrouw bent die op zoek is naar comfortabel schoeisel voor in de stad of een fashionista die op zoek is naar de perfecte finishing touch voor je outfit, Kickers Elba muiltjes voor dames zijn gemaakt voor jou. Dus voeg deze prachtige muiltjes vandaag nog toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961580-50-114
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1