Dameslaarzen Palladium Pallabase Safari

Dameslaarzen Palladium Pallabase Safari
Beginnend op: € 100,83
Ontdek de wilde, elegante stijl van de dameslaarsjes Palladium Pallabase Safari, een must-have van het merk Palladium.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 100,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Palladium Pallabase Safari

Palladium Pallabase Safari enkellaarsjes voor dames zijn de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een stijlvolle en toch functionele schoen. Deze laarzen zijn gemaakt door het beroemde merk Palladium en zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden en tegelijkertijd een vleugje stijl aan je outfit toe te voegen.

Het klassieke, tijdloze ontwerp van deze laarzen maakt ze een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Door hun safarikleur passen ze perfect bij elke outfit, van een casual dagje in de stad tot een meer formele avond.

De Palladium Pallabase Safari enkellaarsjes hebben een slijtvaste ultra rubberen zool voor optimale grip op alle ondergronden. Of je nu op gladde keien loopt of op oneffen terrein, deze laarzen geven je ongeëvenaarde stabiliteit en ondersteuning.

Bovendien zorgt het leren bovenwerk van topkwaliteit ervoor dat ze de tand des tijds doorstaan. Je kunt dus vele seizoenen van deze laarzen genieten zonder dat ze verslijten.

Deze laarzen zijn ook comfortabel om te dragen Palladium. De binnenzool is gewatteerd voor optimale demping en om voetpijn te voorkomen. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder moe te worden.

Tot slot voegt het discrete Palladium logo op de zijkant van de laars een vleugje raffinement toe. Deze laarzen zijn een echte must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort willen combineren in hun schoenen.

Kijk niet verder dan Palladium Pallabase Safari voor het perfecte paar schoenen voor jou. Bestel ze nu en voeg een vleugje stijl toe aan al je outfits!

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 98710-267-M
Kleur zandafdruk-m
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pallabase