Dames Zwemmode, Bikini en Zwemmode Trends

Bekijk onze nieuwste Dames zwemkleding en Bikini ontwerpen. Vele merken ✓ Snelle levering en gegarandeerd de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Topmerken van dameszwemkleding tegen de beste prijs

Laat Sneakin je helpen het juiste zwempak voor jou te kiezen! In onze nieuwe collectie kunnen wij u een breed scala aan dameszwemkledingmodellen aanbieden, zodat u optimaal van uw zomervakantie kunt genieten.
Met een paar muisklikken kunt u kiezen uit een groot aantal stijlen, maten en kleuren. Wij bieden een snelle leveringsservice en onverslaanbare prijzen. Bekijk onze collectie eendelige zwemkostuums in alle stijlen in onze online winkel.
Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit een trendy 2-delig badpak, een bikini of een modieuze trikini voor uw zonnebaaddagen aan het zwembad of op het strand. Om uw eigen zwemkledingstijl te creëren, kunt u ook kiezen voor onze zwembroekjes met panty's, strings of strings en topjes met bandeau zwemkleding.

Om u een breed gamma van kwalitatieve en originele zwemkleding voor dames aan te bieden, vindt u in onze catalogus de referentiemerken in dameskleding zoals adidas, Hummel, ONLY, Urban Classics, enz.

Of het nu in sobere kleuren is zoals zwart, groen of blauw, of in felle kleuren zoals rood of geel, effen of bedrukt, wij zijn er zeker van dat u in onze selectie zult vinden waarnaar u op zoek bent.

Hoe kies je een zwempak als je een buikje of love handles hebt?

Over de keuze van een zwempak moet altijd goed worden nagedacht, of men nu een buikje heeft of niet, en dat is normaal.
Hier zijn een paar tips die wij u kunnen geven om u te helpen het zwempak te vinden dat uw figuur zal verbeteren, dat uw kleine ronde buik of uw love handles zal verbergen of met klasse zal huwen.

Bij Sneakin zorgen we ervoor dat we zwemkledij aanbieden die aangepast is aan grote maten, zodat er, ongeacht uw lichaamstype, een zwemkledij is waarmee u deze zomer sereen en vol vertrouwen van het strand kunt genieten.

2-delig zwempak met hoge taille

Voor vrouwen die tijdens de zomervakantie hun buikje willen verbergen, is het zwempak met hoge taille helemaal geschikt. Verschillende modellen ronde 2-delige zwemkostuums voor dames zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en dessins.

De zwembroekjes met hoge taille die wij aanbieden bedekken een groot deel van de buik, wat helpt om de taille af te slanken en de buik plat te maken. Dit is een goede oplossing als u de voorkeur geeft aan 2-delige zwemkleding voor uw zomerstijl.
Met stukken van topmerken als Adidas of Hummel komen ze tegemoet aan alle smaken en verlangens.

1-delig zwempak

Het eendelige zwempak is ongetwijfeld de ideale oplossing, of op zijn minst de meest doeltreffende, om uw buik zowel op het strand als in het zwembad te camoufleren. Tijdloos, aanpasbaar en stijlvol, bedekt zij de lichaamsdelen die vrouwen de meeste zorgen baren.

De nauwsluitende pasvorm geeft uw figuur een nieuwe vorm, volgt en markeert uw rondingen en is voorzien van push-up cups die uw borsten perfect ondersteunen, in het grootste comfort.

Donkerder gekleurde zwemkleding

Minder radicaal, maar met meer vrijheid voor de vorm en het model van het zwempak dat de vrouw kiest, zijn donkere kleuren, vooral zwart, kleuren die helpen rondingen te verbergen! Om uw lichaam af te slanken en er toch elegant uit te zien, kiest u voor een donkere kleur zwemkleding zoals zwart, bruin of marineblauw. Een kleine tip: kies vooral matte tinten en effecten, dus niet glanzend. Patronen daarentegen trekken de aandacht weg van je buik.
De rest is aan jou! Wij hebben badmode met merklogo's, zoals de Adidas SH3.RO Mid-Stripes zwemkleding voor dames, die een sportieve look biedt. Wij hebben ook badpakken met bloemen- en streepmotieven.

Welke maat moet ik kiezen voor mijn zwempak?

Het belangrijkste bij de keuze van een zwempak voor vrouwen, naast de stijl die u kiest, is dat de maat van het product perfect is aangepast aan uw lichaamsbouw. Om uw keuze te vergemakkelijken, wordt de maat van al onze zwemkleding op dezelfde manier aangegeven als bij dameskleding, d.w.z. in S, M, L, XXL.
Eerst en vooral moet u een zwembroek kiezen die aangepast is aan en comfortabel zit met uw figuur. Tijdens uw verschillende activiteiten overdag, moet het uw borsten goed bedekken en ondersteunen. Of het nu gaat om een driehoekig broekje of een zwembroekje, het broekje moet bij voorkeur goed aansluiten op uw taille zodat het geen kleine bobbels accentueert of sporen achterlaat op uw billen.

Omdat zwemkleding de neiging heeft na verloop van tijd en door gebruik uit te rekken, raden wij u aan altijd de volgende maat naar beneden te kiezen als u niet zeker weet welke u moet kiezen.

Vind een grote selectie dameszwemkleding voor alle maten en tegen de beste prijzen op Sneakin!